Katılamadım ama bir dahakini dört gözle bekliyorum.Bütün arkadaşlara mis gibi kokular dilerim Bee'yi çok merak ettim doğrusu
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Degisikler & Yeniler Spliti v.1 + v.2 #
Çökme
X
-
Birkaç saat evvel teslim aldım paketimi, çok çok teşekkürler! Hepsiyle ilgili şimdi hızlı hızlı bir iki kelam edeyim; Dom Rosa sanıyorum kullanımı en kolay olan içlerinden, pek ilginç bir kompozisyon değil belki ama çok çok hoş bir meyveli gül.
Elephant in açılışı çok patladı bende açık havada olmama rağmen, pek keyif aldığım söylenemez bir yeşil sever olmama rağmen ama drydown iyi gibi..
Bee..Yani tasarımcılar hatta belki de marka fauna atmosferini yansıtmaya epey odaklı sanki bir parfüm yaratımından çok, benim hoşuma gitti çok soğuklarda iyi gider ama düzenli olarak kullanmak isteyecegimi sanmıyorum.
Sloth..Galiba favorim oldu, ilginç bir koku, notalari ayrı ayrı daha iyi hissedebiliyorum, henüz 20 dk oldu sıkalı, biraz daha açılmasını bekliyorum.
Tekrar teşekkür ederim cantona8
- 3 beğenme
Yorum
-
Teşekkür ederim Mustafa Hocam ellerine sağlık bende paketi teslim aldım artık yılın son günü şişesinden ganymade kullanırız dekantı bitmişti iyi oldu Bu arada azemour les orangers ı da çok beğendim çok doğal bir turunçgil hissiyatı var sınırlı yaz kokuları içinde güzel bir alternatif olur.
- 3 beğenme
Yorum
-
Kargom yine ev adresime gönderilmiş Mustafacım, seninle whatsapp muhabbeti sırasında diğer adresi yazmıştım özellikle ama neyse ki sorun olmadı. Ellerine, emeklerine sağlık. (Listende adresi değiştirebilirsen sevinirim)
- 1 Beğen
Yorum
-
Kargomu aldım kutuları şahane ilk olarak tyro rexi kokladım fakat anlayamadım Hiç te öyle beklediğim gibi değildi youtube da millet öksürüyor tıksırıyor böyle bişey olamaz çok radikal 10 metre öteden kokusunu alıyorsunuz diyor fakat ben kokladığımda “peki.. ilerde değişecek mi acaba” dedim. Kokuyu biraz daha koklayıp anladığımda yazarım
- 3 beğenme
Yorum
-
kargom geldi Mustafa hocam emekleriniz için teşekkürler, genelde tam gün kullanımda bir parfümü anlayabiliyorum yinede ilk izlenimlerim tyrex farklı her parfumsever 1 kere denemeli kullanım zor olabilir denemek lazım, ganymede bildiğim bir parfüm favorim, b683 ganymede derilisi sanki, bee bal severim burada bal hissediliyor ve bayan kullanımına 1 tik yakin, squid güzel bir yazlık çok farklı gelmedi ama şunu söyleyebilirim zoologist markasını ilk defa denedim koku kaliteleri açısından iyiler
- 3 beğenme
Yorum
Yorum