Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Ayak paça(Tercihen kuzu)
Tuzlama(Damardan olacak)
Kokoreç(İzmir usulü,iri kıyım ve sade,veya güveçte)
Midye dolma
Bunların hepsini Çengelköy Paşa Kokoreçte afiyetle yerim...
Üstüne de evde French Press Kolombiya kahvesi....ohhhh yarasın...
Bir Aydınlı olarak ,paşa böreği ve yuvarlama ya bayılırım.Bunların haricinde pirinç pilavı+ yoğurda hiç hayır diyemem.Ben zaten küçüklüğümden beri her yemeği yoğurtla yerim.Tatlı olarak da çikolataya aşırı düşkünüm.Küçükken aşırı çikolata yemekten her yerimin kabarıp kaşındığını bile hatırlıyorum 😬
Bir haftadır Tirebolu 42 yedi bitirdi beni. Bi' sabah bi' akşam çay demlenirdi bizim evde bu sinsi içeri sızıp düzeni bozdu. Dördüncü demliği hazırlattı.
E haliyle diş fırçalama da sabah, "öğle", akşam olarak değişmiş oldu.
Çok leziz efenim için, içirttirin.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Ben de söylediklerinize Tirebolu yu Altınbaş ile değiştirerek katılıyorum. Filiz de harika, Altınbaş a göre daha tatlı, temiz bir çay. En yakın zamanda Tireboluyu da deneyeceğim.
Çiğköfte, hele ki makine yapımı değil de elle yoğrularak yapılmışsa , genellikle yurtdışında olduğumdan çok özlediğim ve geldiğimde ilk yediğim şeylerden
Hastasıyım Eksiden çalıştığım yerde vardı onlardan. Adı da ''İzmir Kurabiyesi'' veya ''Atom'' diye geçiyordu. Ne zaman tezgahın önünden geçsem bir iki tane cebe indirirdim
Yorum