Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

UzayExclusive Güvenilir mi?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Orjinal yazı sahibi: Sedobey View Post
    şikayet edilmeyen bir tane parfüm markası veya parfümcü kalmadı piyasada, millet sanıyor ki niş parfüm olunca adeta elbise gibi üzerine giyecek ve çıkarmak istediğinde üzerinden çıkaracak adeta. Koku asla uçmayacak, günlerce kalacak, herkes farkedecek, herkes kokuyu beğenecek, kullancı erkekse günde 10 bayan kokusunu soracak ve bunlardan 5 tanesi kokudan dolayı erkekle tanışmak isteyecek vs vs ....arkadaş bunca şeyi bir parfüm nasıl yapsın yahu..
    Bence bu yorumu tüm şikayet sayfalarının başına sabitleyelim

    Yorum


    • #17
      Birebir tanımam fakat ismini ve firmasını 2014 yılından bu yana duyarım... Gördüklerine inan duyduklarına inanma derler ama ben kendisine ve firmasına gözü kapalı sektörde itimat edebileceğim ender kişilerdendir..

      Yorum


      • #18
        dün boynerde Fahrenheit sıktım bileğime sanırım en son 6 sene önce şişeli almıştım Bülent abiden, o zaman aldığım koku ile alakası yok dün denediğim fahrenhietın, 6 sene önce kullandığımda çok fazla iltifat almıştım çok kişi bana kokumu soruyordu, kokusu harikaydı, zaten efsane bir koku ama gel görki dün bileğimde 1-2 saat ancak kaldı ve 6 sene önceki kokudan eser yoktu.. ee ne diyelim boynerde artık sahte parfüm işine girmiş

        Yorum


        • #19
          Sıkıntısız bir yer. Belki de bu ülkede parfüm konusunda en güvenilir yerlerden birisi. Sıkıntı yaşamadım hiçbir alışverişimde siz de yaşamazsınız merak etmeyin.

          Yorum


          • #20
            Batch konusunda sıkıntı çıkarmayan tek bir marka bile kalmamışken Creed özelinde böyle bir şanssızlık yaşamanız çok normal. Özellikle forumda ve birçok parfüm ile alakalı sitelerde sayfalarca yazı var batch konusu ile ilgili. Keşke almadan önce biraz araştırma yapsaydınız. Talihsiz bir alışveriş olmuş

            VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

            Yorum


            • #21
              Orjinal yazı sahibi: alikaptan View Post
              Uzayexclusive araya sahte parfüm katıp sattığını düşünüyor musunuz ?

              N11 deki bir yorum:

              "ÜRÜN GELDİ KUTU IVIR ZIVIR HERŞEY NORMAL FAKAT PARFÜM 4 SAAT SONRA ESER YOK SONRA BEYMENDEN ALDIM SIKTIĞIM ELBİSEDEN 2 GÜN GİTMİYOR KESİNLİKLE VERİLEN PARAYA YAZIK"
              Creed Aventus 100ML Edp Erkek Parfüm

              Uzay Kozmetik Güvencesi ile-2017batch
              Yalnız "sahte parfüm satmak" ile "araya sahte katıp satmak" arasında çok büyük ve iğrenç bir fark var. sahteyi bilirsin ve olsun benim bütçem bu dersin alırsın. araya sahte katıp orjinal fiyatına nitelikli dolandırıcılık yaparsan adı farklıdır bunun. ben bu tarz soruların bile sorulmasını doğru bulmuyorum forumlarda. bu platformlar hiç kimseyi, hiç bir kurumu/firmayı aklama platformları değildir. ama hayat tecrübelerle de sabittir. UzayExclusive gibi bir firmanın böylesine büyük bir tedarik ağı varken (Jovoy, Nicolai, Jul et Mad ve ismini hatırlamadığım daha nicesi gibi markaları Türkiye'ye sokma başarısı gösterebilecek bir "babayiğit"tir kendisi), bahsettiğiniz veya olabileceğine dair şüphelendiğiniz bu durumun gerçekle uzaktan bile ilgisi bulunmamaktadır. Bence, kişilerin böylesine büyük taşların altına bedenlerini sokup Türkiye'de bir şeyleri değiştirmeye ve önderlik etmeye çalışan firmaların profillerini veya sattıkları ürünleri eleştirmeden önce niş parfümün ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını, niş parfümlerde ne gibi handikaplar yaşanabileceğini iyi öğrenmeleri lazım. forumlar tam da bunun için değil mi zaten? bilgiyi paylaşmak, yanlışı göstermek ve düzeltmek/düzeltilmesini sağlamak... parfüm gibi yüzde bin öznel olan bir hobi hakkında daha derinlemesine bilgi sahibi olmak gerekir. yoksa beğenmediğimiz parfümler için bile birbirimizi suçlamak gibi bir saçmalığa düşeriz ki o zaman bu kadar insan onca satırları neden yazıyor?

              sevgili alikaptan, umarım yararlı bir bilgi edinebilmişsinizdir bunca yazılan yorumlardan. sizin gibi şüphesi olan herkes için faydalı olmuştur umarım. birkaç tane güvendiğimiz ve gözümüz kapalı arkamızı yasladığımız firmadan birisi UzayExclusive. sahiplenmek en azından bana göre bir tür vefa göstermektir. ve ben, kendisinden yüzlerce parfüm almış birisi olarak sahipleniyorum da. bu tür saçma yorumlara aldırış etmeyiniz hocam.
              Son Düzenleme cantona8; 11-02-19, 15:07. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #22
                Şu başlıkta zaten yeteri kadar bilgi vardı.

                http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...uzay-exclusive

                Yorum


                • #23
                  Bülent abiyle bir kaç kere mağazasında görüştüm. Beyefendi babacan birisi. Kesinlikle de bütün parfümleri orjinaldir. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Zaten bu ve başka forumlarda da bir çok müşterisi vardır.

                  Yorum


                  • #24
                    n11 üzerinden almaya çekinceniz varsa 2bin küsür kadar olumlu yoruma rağmen bir mağazasına uğrayın çayını içip sohbetinizi edin. Emin olun hiç pişman olmayacaksınız, hayatınızda parfüm konusunda yapacağınız en güvenli alışveriş olacak özellikle Beymen'deki size tabiri caizse iteleyip sadece pay alma peşinde koşan aşırı bilgisiz satış elemanlarından sonra.

                    Yorum


                    • #25
                      10 üstünden 10 dur. Güven konusunda kendileri.

                      Yorum


                      • #26
                        Arkadaşın bahsettiği parfüm aventus ve kesin internette gezerken kör alış yaptı ve bu fiyata bu parfümmü dedi ve beymende sıktığı aventusun günlerce kalmasıda hayal kırıklığının yarattığı güzel bir hikaye bence

                        Yorum


                        • #27
                          şuan için oldukça güvenilir.

                          Yorum


                          • #28
                            Bülent Uzel'den Armaf - CDNI aldım, spreyi tam karşıya değil, sağ yana püskürtüyordu.. Bülent Bey umman üretimleri biraz özensiz olur dedi, tamam dedim, sorun yapmadım.. Sonuçta orjinal parfüm ve severek kullanıyorum.. (plastik şişeye koydum, yeşil yeşil sıkıyorum, mp4 dosyası yüklemediği için videosunu yükleyemedim , yani, şişe önemli arkadaşlar..)

                            Bunları normalde belirtmezdim ama şunu sorayım üstatlara, umman üretimi daha kalıcı deniyor ama daha özensiz ise mesela ormonde alacağım diyelim, ingiliz mi umman mı?

                            Ya da umman üretimi varsa o mu tercih edilir, orjinali mi?

                            Not: Diğer alışverişlerimde sorun olmadı, sadece bu sprey başlığı olayı..
                            Son Düzenleme uncle-benjen; 02-03-20, 15:42. Tarafından yapıldı.

                            Yorum


                            • #29
                              Yok mu fikri hür vicdanı hür bir üstat yorumlayacak?

                              Yorum


                              • matrai
                                matrai Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Armaf aslına bakarsak kendi yerinde 15 USD ye satılan bir parfüm. Şimdi 15 USD ye satılan bir parfümün şişesine ve spreyine ne kadar özen gösterilebilir ki?

                              • uncle-benjen
                                uncle-benjen Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Umman Altuğ hocam, umman üretimleri mi diğerleri mi? Kalıcılık, fiyat vs kıyaslaması yapabilir misin?

                            • #30
                              Tesadüfen facebook'ta Hindistan'daki bir parfüm severler grubuna rastladım.. Zaten CDNI'nde de batch farklıkları ortaya çıkmış bile.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X