Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

UzayExclusive Güvenilir mi?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • UzayExclusive Güvenilir mi?

    Uzayexclusive araya sahte parfüm katıp sattığını düşünüyor musunuz ?

    N11 deki bir yorum:

    "ÜRÜN GELDİ KUTU IVIR ZIVIR HERŞEY NORMAL FAKAT PARFÜM 4 SAAT SONRA ESER YOK SONRA BEYMENDEN ALDIM SIKTIĞIM ELBİSEDEN 2 GÜN GİTMİYOR KESİNLİKLE VERİLEN PARAYA YAZIK"
    Creed Aventus 100ML Edp Erkek Parfüm

    Uzay Kozmetik Güvencesi ile-2017batch


  • #2
    Bu yorumdan sahte parfüm sattığınımı çıkarttınız?

    Klasik Creed vakası. Ayrıca beymenden aldığım 2 gün elbiseden gitmiyor yorumuda ayrı bir durum. Hiç bir creed o kadar uzun süre kalmaz. Brak Creed di çoğu parfüm kalmaz.
    Anlaşılması gereken çok para verdim üzerimde çok kalacak mantığının yanlış olduğu.
    Aventus burnu yorduğu için bir süre sonra hissetmeniz imkansız hale gelir.

    Yorum


    • #3
      n11 deki en güvenilir satıcı diyebilirim. parfümü satın alan arkadaş batch sorunu yaşamış olabilir. aventus parfümünün en büyük sorunsalı zaten batch. bu tabi ki sadece aventus için geçerli değil hemen hemen bütün parfümlerde var artık. bırakın yıl farklılığını artık batchler aydan aya bile fark ediyor

      Yorum


      • #4
        Ben Creed'in o kadar kuvvetli bir parfümüne hiç rastlamadım. Creed'in parfümleri performans olarak hep ortalama ve ortalama üzeri. Artı Uzay'ın sahte parfüm satacağına hiç inanmam.

        Yorum


        • #5
          Parfümlerin kalıcılıklarının az veya çok olması sahte olduğu anlamına gelmiyor.Konsantrasyonundan tutun da kullanılan malzemelere kadar bir çok etken var kalıcılığı belirleyen.
          Deneyimli bir burun sahte kokuyu ayırt edebilir diye düşünüyorum.Hele de daha önce kullandığı ve bildiği bir kokuysa.Kutusundan,şişesinden,ambalajından,sprey kısmından sahtesi anlaşılır.

          Yorum


          • #6
            Şikayet Var'ın sitesine girseniz orada da Beymen'in Sevil'in Boyner'in sahte parfüm sattığını söyleyen kişileri görürsünüz. Genelde pek bilgi sahibi olmayanların yazdığı kişiler oluyor bu tip yorumları yapanlar. Uzay Parfümeri'nin böyle bir riske gireceğini hiç sanmam.

            Yorum


            • #7
              şikayet edilmeyen bir tane parfüm markası veya parfümcü kalmadı piyasada, millet sanıyor ki niş parfüm olunca adeta elbise gibi üzerine giyecek ve çıkarmak istediğinde üzerinden çıkaracak adeta. Koku asla uçmayacak, günlerce kalacak, herkes farkedecek, herkes kokuyu beğenecek, kullancı erkekse günde 10 bayan kokusunu soracak ve bunlardan 5 tanesi kokudan dolayı erkekle tanışmak isteyecek vs vs ....arkadaş bunca şeyi bir parfüm nasıl yapsın yahu..

              Yorum


              • hlttmz
                hlttmz Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                +1

            • #8
              Forum üyelerinin en güvendiği satıcı için talihsiz bir yorum olmuş, beymen sahte satıyor olabilir mi acaba diye sorulsaydı daha az tepki alırdı sanıyorum

              Yorum


              • #9
                Bir vakit önce başımdan şöyle bir olay geçmişti zorlu beymene gittim ve bir kaç mancera parfüm sordum hiç birinin testerı kalmamıştı, ordaki arkadaş doğal olarak hemen başka parfümleri önermeye başladı bende ısrarla o ikisini denemek istediğimi başka parfüm istemediğimi söylediğimde bana ‘o zaman sizi bir yere yönlendireyim orda bulursunuz’ diyerek uzay bülent abinin adresini verdi. Aynı depoyla çalışıyoruz güvenebilirsiniz diye birde beni ikna etmeye çalıştı yani karar sizin ama uzay güvenilirdir kanaatimce.

                Yorum


                • #10
                  Babama güvenmem Uzay Exclusive Bülent'e güvendiğim kadar.

                  Yorum


                  • #11
                    İşte Bülent Abi’nin şu meşhur ananas suyu batch farklılıkları ile imtihanı.
                    Bir de altında Chanel Coco Noir için su gibi diye yazmış, -çok özür diliyorum hepinizden- be g.zekalı, Chanel’in tüm kadın parfümlerinin kalıcılık sorunu zaten vardır ve son reformülasyonlarda ayyuka çıkmıştır, her şeyi araştırıyorsun ya bunu da araştır, yaz engin ingilizcenle google belki yardım eder sana, ha parfümle sorunun mu var git Chanel’e anlat derdini de ki Chanel tövbe et imana gel, satıcıyla/Uzay’la ne alakası var?

                    Hiç üşenmedim, girdim n11’e kullanıcı adımla, bu insanların yorumlarını tek tek 👎hayır işaretleyerek eksiledim. Siz de öyle yapın.

                    Kalıcılık bu memleketin tek meselesi olmuş, vay arkadaş..

                    Uzay orjinal satar. Bu kadar.
                    https://www.fragrantica.com/member/789115/

                    https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

                    Yorum


                    • #12
                      Arkadaslar haberler tarzi bir konu bulamadım. Bu yuzden buraya ekliyorum. Insallah cogu kisi görür ve etrafindaki insanları uyarır.. Bezdirdi bu sahte parfüm satıcıları artik. 14 Şubat öncesi dikkat edin. Paranızı çöpe atmayın!!!


                      https://www.posta.com.tr/amp/instagr...inligi-2088304

                      Yorum


                      • #13
                        n11.com üyesi-10.01.2019

                        chanel coco noir aldım.bence içinde parfüm değil su var.yani 644 tl ye 100 ml su almış oldum.sabah çıkarken bileğime sıkmıştım şu an yerinde yeller esiyor.aradan 1 saat falan geçti.artık sorun uzay exclusive den mi kaynaklanıyor yoksa onların parfümleri aldığı distribütörden mi kaynaklanıyor bilmem.SAKIN ALMAYIN


                        Bakın bu yorum black orchide yapılmış.

                        Ürünün üretim tarihini fırmaya sordugumda 2018 denıldı elime gelen urun 2017 üretımı ürün orjınal gorunuyor sorgulattıgımda ama kalıcılık sıfır orjınal parfumle alakası yok piyasadakı çakma urun bıle bundan kalıteli demem o ki bu magzsdan yaptıgım ilk ve son alısverıs


                        Sonuç olarak ben de sahte satmadığını düşünüyorum. Genede her türlü ihtimale karşı bu konu böyle kalsın bir sorun yaşarsanız mesaj atarsınız.
                        Son Düzenleme alikaptan; 11-02-19, 11:34. Tarafından yapıldı.

                        Yorum


                        • #14
                          Toplam 2327 yorumda 2324 olumlu 3 olumsuz. O 3 olumsuzda şu anda sayfada yazılmış. Şimdi bu 3 kişi mi çok akıllı yoksa 2324 kişi mi aptal.

                          Yorum


                          • #15
                            Ananas suyu alanın da satanın da herkesin başına bela. ben uzay parfümeriden yaklaşık 5 yıldır alışveriş yaparım. Herhangi bir sorun yaşamadım.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X