Orjinal yazı sahibi: Sedobey
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
UzayExclusive Güvenilir mi?
Çökme
X
-
dün boynerde Fahrenheit sıktım bileğime sanırım en son 6 sene önce şişeli almıştım Bülent abiden, o zaman aldığım koku ile alakası yok dün denediğim fahrenhietın, 6 sene önce kullandığımda çok fazla iltifat almıştım çok kişi bana kokumu soruyordu, kokusu harikaydı, zaten efsane bir koku ama gel görki dün bileğimde 1-2 saat ancak kaldı ve 6 sene önceki kokudan eser yoktu.. ee ne diyelim boynerde artık sahte parfüm işine girmiş
- 2 beğenme
Yorum
-
Batch konusunda sıkıntı çıkarmayan tek bir marka bile kalmamışken Creed özelinde böyle bir şanssızlık yaşamanız çok normal. Özellikle forumda ve birçok parfüm ile alakalı sitelerde sayfalarca yazı var batch konusu ile ilgili. Keşke almadan önce biraz araştırma yapsaydınız. Talihsiz bir alışveriş olmuş
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alikaptan View PostUzayexclusive araya sahte parfüm katıp sattığını düşünüyor musunuz ?
N11 deki bir yorum:
"ÜRÜN GELDİ KUTU IVIR ZIVIR HERŞEY NORMAL FAKAT PARFÜM 4 SAAT SONRA ESER YOK SONRA BEYMENDEN ALDIM SIKTIĞIM ELBİSEDEN 2 GÜN GİTMİYOR KESİNLİKLE VERİLEN PARAYA YAZIK"
Creed Aventus 100ML Edp Erkek Parfüm
Uzay Kozmetik Güvencesi ile-2017batch
sevgili alikaptan, umarım yararlı bir bilgi edinebilmişsinizdir bunca yazılan yorumlardan. sizin gibi şüphesi olan herkes için faydalı olmuştur umarım. birkaç tane güvendiğimiz ve gözümüz kapalı arkamızı yasladığımız firmadan birisi UzayExclusive. sahiplenmek en azından bana göre bir tür vefa göstermektir. ve ben, kendisinden yüzlerce parfüm almış birisi olarak sahipleniyorum da. bu tür saçma yorumlara aldırış etmeyiniz hocam.Son Düzenleme cantona8; 11-02-19, 15:07. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
n11 üzerinden almaya çekinceniz varsa 2bin küsür kadar olumlu yoruma rağmen bir mağazasına uğrayın çayını içip sohbetinizi edin. Emin olun hiç pişman olmayacaksınız, hayatınızda parfüm konusunda yapacağınız en güvenli alışveriş olacak özellikle Beymen'deki size tabiri caizse iteleyip sadece pay alma peşinde koşan aşırı bilgisiz satış elemanlarından sonra.
- 4 beğenme
Yorum
-
Bülent Uzel'den Armaf - CDNI aldım, spreyi tam karşıya değil, sağ yana püskürtüyordu.. Bülent Bey umman üretimleri biraz özensiz olur dedi, tamam dedim, sorun yapmadım.. Sonuçta orjinal parfüm ve severek kullanıyorum.. (plastik şişeye koydum, yeşil yeşil sıkıyorum, mp4 dosyası yüklemediği için videosunu yükleyemedim , yani, şişe önemli arkadaşlar..)
Bunları normalde belirtmezdim ama şunu sorayım üstatlara, umman üretimi daha kalıcı deniyor ama daha özensiz ise mesela ormonde alacağım diyelim, ingiliz mi umman mı?
Ya da umman üretimi varsa o mu tercih edilir, orjinali mi?
Not: Diğer alışverişlerimde sorun olmadı, sadece bu sprey başlığı olayı..Son Düzenleme uncle-benjen; 02-03-20, 15:42. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum