Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Split Kurallarında Forum Yararına Olacak Bir Değişikliğe Ne Dersiniz.

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #31
    Cakalcarlos sanirim ayni seyi dusunuyoruz... Bi tek ben mi boyle dusunuyorum diye hayiflaniyordum... hos tek olsam da dusuncem degismeyecek... burada tek endise sahtelik ... Altug bey de bu konuda teminat verdigine gore... Vebal onundur...o dusunsun 😊

    SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #32
      koku algılama işinin azımsanmayacak bir psikolojik tarafı da var. sorun şu ki, orjinal olduğunu bildiği bir parfümü bile insan koklayınca formülü değişmiş veya sulandırılmış vs.. bulabiliyor, gerçek yada yanılgı. Tester olarak aldığı bir parfümde bu yanılgıya düşme ihtimali çok daha büyük, asılsız iddialarda bulunabilir ki bu da forumun güvenilirliğinden ziyade huzurunu kaçırabilir, hatta ilerleyen vakitlerde şu anda olduğundan daha şiddetli kutuplaşmaya da sebebiyet verebilir. Bir taraftan "daha ucuza deneyebilmek" adına, olabildiğince "faydalı" olacağı aşikâr; diğer taraftan "güven ortamı" adına, uzun vâde de "sakıncalı" olacağı muhtemel.
      karar çoğunluğundur, ben bu sebeb ve çekincelerden ötürü her ne kadar fayda aşikâr da olsa, sakıncası muhtemel olan bir durumda geri durmanın belki de "pimpirikçe" bir tedbir dahi olsa daha uygun olacağı görüşündeyim. karar çoğunluğundur
      Son Düzenleme Asaid; 09-10-20, 07:36. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • #33
        Kullanmadığımız ya da değiştirmek istediğimiz parfümleri elden çıkarırken sorun olmasından endişe ediyorum sadece. Yoksa elbette ki burada bir sürü üstad varken yanlış birşey olacağını sanmıyorum.

        Yorum


        • #34
          bence çok yanlış uygulama olur..bunu yapan yerler yada kişiler zaten var.!
          forumların farkı olmalı idi bana göre.burada bu hususta bir kapı aralanırsa o kapı daha kapanmaz..ahmet satıyordu mehmet de satar!! ahmet ten alınan ,mehmet ten alınan diye uzar gider referans kuyrukları..
          olacaksa da ancak direk üretici den yada genel dağıtıcıdan siplite sokulan ürünler için olabilir o da Altuğ bey in başta söylediği gibi 4/1-3/1 fiyatlarına flan alınabilecekse.. mesela kutusuz nişhane dağıtılmış ise bu da tester dar bana göre ama öyle fiyatı aman aman denecek türde bişey göremedim

          Yorum


          • #35
            Bu arada hediye parfumlerin satilmasiyla tester parfumlerin satilmasi bana ayni sey gibi geliyor..

            Yorum


            • #36
              Eğer güvenilir tester satan bir yer varsa, onlarında paylasirsaniz uygun fiyatlı testeri da direkt alabiliriz. Bazı parfümlere Split yapılmasına da hiç gerek kalmaz ve biz de şişeli orijinal kokulu parfüme sahip olmuş oluruz.

              Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

              Yorum


              • #37
                Güvenilir satıcı firma ve güvenilir forum üyesi birlikteliğiyle oldukça faydalı olabilecek ama bu 2 güvenilir birlikteliği sağlanmazsa çok suistimal edilebilecek bir konu. Uzun uzun tartışılmış ama bir sonuca bağlanmamış.

                Yorum


                • #38
                  cantona8 matrai hocam ne oldu bu iş. Askıda mı kaldı ?

                  Yorum


                  • #39
                    Orjinal yazı sahibi: Fatihhbalci View Post
                    cantona8 matrai hocam ne oldu bu iş. Askıda mı kaldı ?
                    Benim haberim yok valla hocam. Herkes gibi sadece ben de görüşümü belirttim

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X