Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Serge Lutens Sidi bel abbes. Bu haftayı Serge Lutens haftası ilan ettim kendi kendime. Tütün, tütsü, kuru meyveler ve Serge baharatları. Kalıcılık ve farkedilirlik ortalama.
Dior Leather Oud. Bol baharatlı bir patlama ile başlıyor. Sonra dumanlı,hayvansı kısımlar başlıyor ve derili bir şekilde bitiyor. Genel olarak zor denilebilir ama o kadar da zor değil diye düşünüyorum.
Gündüz,Chanel No 19 Poudre kullanmıştım.Tertemiz,kaliteli bir sabun kokusu gibi.Seviyorum bu tip parfümleri.Gece,canım daha neşeli,canlı birşeyler kullanmak istedi,La Vie Est Belle sıktım.Tatlı tatlı,hayat dolu,eğlenceli bir parfüm bana göre.
No 19'u da çok başarılı bence, sabunsu tertemiz bir koku, hafif bir iris de kokladığımı hatırlıyorum. Denediğim yeni formülasyonuydu ve tabi ki birkaç saatte hissedilmez oldu. :/
Baiser Voile Essence de Parfum Cartier- Eğer parfüm dolabımda bir minimalizm operasyonu yapsam mutlaka kalacak olanlardan. Gerçi parfümde minimalist yaklaşımdan bahseden bir cümlede benim özne olmam bana pek gerçekçi gelmedi.
Yorum