güzel bir buluşmaya terre d hermes 2008 bayağı yakıştı 3. kez iltifat aldım bu kokuyaa
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Geçen hafta gömleğime sıktığım Apls hala etkisini gösteriyor. Hacı yağı yakıştırması yapan eşim bugün parfümün çok güzel dedi. Ahahahaha biz adamı böyle yola getiririz işte : )
- 17 beğenme
Yorum
-
Pekji Battaniye. Dağ evinde soğuk ve karlı bir kış günü çıtır çıtır yanan bir şömine ve alevinin verdiği ışığın karanlık odadanın tavanında yaptığı ışık şovu. Üzerinizde yün bir battaniye. Sıcak sımsıcak bir koku. Soğukların kendini hissettirdiği bu günlerde içinizi ısıtacak.
- 17 beğenme
Yorum
-
The Merchant Of Venice Vanilla Orchid
Evet tek çizgide ilerleyen vanilyalı orkide adı gibi, mor bi bulut mor bir oda enerjisi yüksek oldukça şehvetli ihtişamlı müstehcen bi yapısı var hanımefendilere uyumu daha yüksek olucaktır. (Kokularda o ayrımı ben pek yapmıyorum pek )
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 11 beğenme
Yorum
-
Kemi - Aurum; doğal gül, çilek, çikolata. Performansı satin mood koku noir de noir karışımı. İkisinden de koku olarak daha güzel. Toplu taşımada yanımdan geçerken ve işte insanlar iltifat etmeye başladı bilsem çok önceden kullanırdım
- 13 beğenme
Yorum
Yorum