Rasasi Hawas; Invictus dan daha etkili
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Dior Ambre Nuit. Gülün amberle arabik olmayacak şekilde muhteşem harmanlanması bu ikiliyi tek bir aroma gibi hissettirirken, yine arabik parfümlerdeki bileşenler yerine pembe biber kullanımıyla parfüme ufak bir derinlik katılmış. Bergamot ve greyfurt sayesinde parfümün son derece ferah kokması sağlanmış. Gül ve amberin oluşturduğu baş döndürücü aroma parfümün ana ekseni olurken turunçgiller ve pembe biber yardımcı notalar olarak işlevlerini harika ve diğer notalarla uyum içinde yerine getiriyor. Kompozisyonun yalınlığından doğabilecek her hangi bir olumsuzluk harmanın uyumu ve rafineliğini sayesinde ortadan kalkarken parfümün beğenisini de yükseltiyor. Kullanılan içeriklerin kalitesinin koku güzelliğini bir üst seviyeye taşıdığını belirtmeliyim. Transparan yapısı parfümü boğucu olmaktan tamamen kurtarırken bunun performans sorunlarına sebebiyet verdiğini ve parfümün eksi yönü olduğunu düşünüyorum. Ancak, daha yoğun bir karışım belki de parfümün bu kadar çekici olmasını engellerdi...
- 16 beğenme
Yorum
-
diptyque 34 boulevard saint germain...
dengeli bir tatlılık baharatlı hafif meyveli ve çiçeklerle bezeli klas sofistike bir parfüm...
çok başarılı ali hocam teşekkür ediyorum yeniden bu kokuyu hatırlattığın için...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 11 beğenme
Yorum
-
Ufo ısıtıcılı, bol eşlikçili, kitaplı, dökümanlı, eski koltuk ile tozlu halılı, ahşap döşemeli - doğramalı, kapalı duman grisi perdeli ve Lonestar Memories kokulu tavan arası Kış günlükleri...gangsta white walls......
- 10 beğenme
Yorum
-
Gündüz Chanel No 19 Poudre kullanmıştım,gece Chanel Chance Eau Fraiche sıktım.Chanel parfümlerini seviyorum.Fraiche,benim temkinli yaklaştığım bir parfümdü.Öyle çok turunçgilli kokuları genelde sevmem.Light Blue fazla limonlu gelir. Çoğu yerde, Fraiche de ona benzediği söylenen bir parfümdü.Fraiche ilk anda gerçekten limon limon kokuyor,ama farkı,sonradan çiçeksi,ferah,çok taze bir kokuya dönüşmesi.Gerçekten beğendim
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Libra View PostGündüz Chanel No 19 Poudre kullanmıştım,gece Chanel Chance Eau Fraiche sıktım.Chanel parfümlerini seviyorum.Fraiche,benim temkinli yaklaştığım bir parfümdü.Öyle çok turunçgilli kokuları genelde sevmem.Light Blue fazla limonlu gelir. Çoğu yerde, Fraiche de ona benzediği söylenen bir parfümdü.Fraiche ilk anda gerçekten limon limon kokuyor,ama farkı,sonradan çiçeksi,ferah,çok taze bir kokuya dönüşmesi.Gerçekten beğendim
- 2 beğenme
Yorum
-
No 19 u hiç alıp kullanmadım ama çook eskiden parfümeride kokusuna bakmıştım.Hatırladığım kadarıyla daha sert ve keskin.Yemyeşil ama biraz eski tarz bir kokuydu.Poudre çok daha yumuşak,modern ve tende parfümden ziyade kaliteli,tertemiz bir sabun kokusu gibi duruyor.Diğeri gibi sert,ben burdayım diye bağıran bir koku değil.
-
Libra güzel açıklamış ama ben de bir iki ekleme yapmak istedim. Birkaç ay önce EdP, EdT ve Poudre versiyonlarını denedim. Poudre açılışta orijinallerle benzerlik gösterse de kısa süre sonra Prada Iris'e benzer şekilde ilerleme gösteriyor. Diğerlerine göre daha hafif ve yumuşak. Bende ömrü de daha kısa oldu. EdP ve EdT arasında çok daha fazla benzerlik var. İçeriğinde görünmemesine rağmen aldehitli, sabunsu hissedilen, açılış dışında hiç tatlılık barındırmayan, kuru diyebileceğim kokular. EdT daha yeşil, parlak ve sert bir koku. İlkbahar havasında EdP'yi cok beğenerek ve bir kaç kez deneyerek almama rağmen kullanmaya başladıktan sonra bana fazla gelmeye başladı. Babama hediye ettim, başta tereddüt etti ama zaman zaman kullanıyor. EdT erkek kullanımı için daha da uygun olabilir.
Yorum