Vintage Chanson d'Eau
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
diptyque philosykos...
özellikle beyaz çiçekli yeşil kokulardan hoşlananlar için derya deniz bir parfüm...
o nasıl yeşil açılış o yeşil notaların devreye girmesi incir hindistan cevizi ah ah zarif bir tütsü...
alın deneyin keyif alın...
bu arada dün Frozenwings kardeşimden affına sığınarak insan gibi fm carnal flower sıkmadık hakkını helal etsin
carnal flower feminen başlayıp sizi kendine hayran bırakan değişimler göstererek ilerleyen bir parfüm...
açılıştaki o sümbülteber kendinizi bir kontes gibi hissettiriyor ben bu kokuyu kullanamam diyorsunuz sonra fb cocaine den izler başlıyor ama daha floral daha fresh orta notalara geçtikçe diptyque philosykos a dönüyor sümbülteber gidip yeşil beyaz çiçek karnavalına dönüşüyor...
sonlara doğru tekrar sümbülteber...
sillaj harika kalıcılık fena değil muhtemelen ten seçecek...
sonuç olarak carnal flower cocaine ve philosykos un daha az tatlı ve yanık yağlı şerbetsiz haliİnsanın ruhu kokularıdır...
- 16 beğenme
Yorum
-
Davidoff Zino. Eski dunyalara geri goturen, başından sonuna kadar karakterli, maskulen tarafta yer alan bir parfum zino. Genel beğeniye pek uygun oldugunu dusunmuyorum bu yonuyle. Ozellikle silhat ve biraz hayvansal deri kullanimi hissettim Lavanta notasi onlara eslik ederken. Alt notalara gecildigindeyse hos bir vanilyanin beni karsilamasi sasirtti beni. Gunumuz parfumlerinin tek duze, siradan, birbirine benzeyen kopya tarzlarindan sonra zino bir designer olarak iyi geldi
- 16 beğenme
Yorum
-
Chloe Signature kullandım.Tertemiz,şık,asil bir parfüm.Aynı zamanda biraz nostaljik ve gizemli bir havası olduğunu düşünüyorum.Sıradan bir temiz koku değil kesinlikle..İlk şişemi alırken ısrarla başka parfümler önermişlerdi.İnat edip almıştım ve şu anda 3.şişemi kullanıyorum.
- 15 beğenme
Yorum
-
- 12 beğenme
Yorum
Yorum