Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Vintage Chanson d'Eau

Yorum

• Guerlain Habit Rouge

Yorum

• Adp Cedro di Taormina. Nöbet ortamında ferah bişeyler kullanayım dedim. Kokuyu Ormonde zizana benzettim bi hayli. Ormonde performansı varken yakınından geçilmez.

Yorum

• diptyque philosykos...
          özellikle beyaz çiçekli yeşil kokulardan hoşlananlar için derya deniz bir parfüm...
          o nasıl yeşil açılış o yeşil notaların devreye girmesi incir hindistan cevizi ah ah zarif bir tütsü...
          alın deneyin keyif alın...
          bu arada dün Frozenwings kardeşimden affına sığınarak insan gibi fm carnal flower sıkmadık hakkını helal etsin
          carnal flower feminen başlayıp sizi kendine hayran bırakan değişimler göstererek ilerleyen bir parfüm...
          açılıştaki o sümbülteber kendinizi bir kontes gibi hissettiriyor ben bu kokuyu kullanamam diyorsunuz sonra fb cocaine den izler başlıyor ama daha floral daha fresh orta notalara geçtikçe diptyque philosykos a dönüyor sümbülteber gidip yeşil beyaz çiçek karnavalına dönüşüyor...
          sonlara doğru tekrar sümbülteber...
          sillaj harika kalıcılık fena değil muhtemelen ten seçecek...
          sonuç olarak carnal flower cocaine ve philosykos un daha az tatlı ve yanık yağlı şerbetsiz hali
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Frozenwings
            Frozenwings Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Afiyet bal şeker olsun.

• Tuberose
            Tuberose Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Cocain i senin yüzünden çok merak ediyordum , bu yorumunla merak etmeme gerek kalmadı carnal flower ı denedim çünkü, teşekkürler 😊

• Tuberose
            Tuberose Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Velhasıl Carnal flower koku güzelliğiyle hepsini döver 😊

• Maison Francis Kurkdjian, Oud Satin Mood... mükemmel ötesi vanilya ve gül yorumu

Yorum

• Narciso Rodriguez hor him edp intense
            Bu kokuyu ara ara çıkarıp koklama ihtiyacı duyuyorum.
            Bence Prada L homme musk lı hali,performansı pek tatmin edici olmadı bende.

Yorum

• Davidoff Zino. Eski dunyalara geri goturen, başından sonuna kadar karakterli, maskulen tarafta yer alan bir parfum zino. Genel beğeniye pek uygun oldugunu dusunmuyorum bu yonuyle. Ozellikle silhat ve biraz hayvansal deri kullanimi hissettim Lavanta notasi onlara eslik ederken. Alt notalara gecildigindeyse hos bir vanilyanin beni karsilamasi sasirtti beni. Gunumuz parfumlerinin tek duze, siradan, birbirine benzeyen kopya tarzlarindan sonra zino bir designer olarak iyi geldi

Yorum

• Elimin üzerine bir fıs FM Dries Van Noten sıktım o bırakırsa bugün kullandığım şaheser ve Jean Paul Guerlain'ın parfümörü olduğu;

Guerlain - Coriolan EDT (Vintage) ile geçireceğim.

Yorum

• Chloe Signature kullandım.Tertemiz,şık,asil bir parfüm.Aynı zamanda biraz nostaljik ve gizemli bir havası olduğunu düşünüyorum.Sıradan bir temiz koku değil kesinlikle..İlk şişemi alırken ısrarla başka parfümler önermişlerdi.İnat edip almıştım ve şu anda 3.şişemi kullanıyorum.

Yorum

• TF Velvet Orchid Lumiere.... kompliman almak iyi hissettiriyor :-) oldukça başarılı bir flanker..

Yorum

• Acqua di Gio Profumo

Yorum

• Click image for larger version

Name:	553D9913-2F47-4796-9772-354E78C535D5.jpeg
Views:	185
Size:	63.4 KB
ID:	95005Click image for larger version

Name:	AB9F7D4B-7D60-4B1F-865C-5D5C48D6C7D5.jpeg
Views:	193
Size:	90.8 KB
ID:	95006

Salvatore Ferragamo - Amo
                        Huzur..
                        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• LIDGE eskimeyen dost

Yorum

• Tom Ford Tobacca Vanilla; performans canavarı

Yorum

• Nicolai cuir cuba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X