Dior home
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sabah Tonka Imperial basit sade ve temiz sicak bi koku tonka ve badem baska bi espirisi yok güzelmi ? Evet hepsi bu .
Aksam ise yetersiz gelen Tonka Imperialden sonra Vertus Rose Morocco . Gercekten cok ustunde durulmasi gereken bi koku oldugnu dusunuyorum harika buram buram .
- 9 beğenme
Yorum
-
Üç fıs, sadece üç fıs...
- Hocam kokunuz çok ağııırrr!
Başka bir öğrencim merdivenlerden çıkarken hızla önüme geçip, "vallahi sabah sabah midem kötü oldu hocam."
Sınıfta birisi: "Burada acı biber kokuyor yaaa."
Bu kokuyu bibere benzeten ilk kişi eşimdir, hatta biber turşuna. Daha önce de iki iş arkadaşımdan biri hacı yağı derken, diğeri ara ara kötü bir koku geliyor burnuma demişti.
Nicolai Patchuli İntense.
- 8 beğenme
Yorum
-
Mfk Grand Soir. Çok derin ve özel olmasada kullandığım zaman geri dönüşleri oldukça olumlu olan bir parfüm. Kurkdjian herkesin beğenisini kazanmasını biliyor. Her telden çalan bir adam. Eau noir ve Apls gibi oldukça kaliteli ve derin çalışmaların yanına bu şekilde tribünlere oynayan kokularda tasarlıyor. Kısacası herkesin gönlünü ve parasını almayı iyi beceriyor.
- 8 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KokuÜç fıs, sadece üç fıs...
- Hocam kokunuz çok ağııırrr!
Başka bir öğrencim merdivenlerden çıkarken hızla önüme geçip, "vallahi sabah sabah midem kötü oldu hocam."
Sınıfta birisi: "Burada acı biber kokuyor yaaa."
Bu kokuyu bibere benzeten ilk kişi eşimdir, hatta biber turşuna. Daha önce de iki iş arkadaşımdan biri hacı yağı derken, diğeri ara ara kötü bir koku geliyor burnuma demişti.
Nicolai Patchuli İntense.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 3 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Geç gördüm hocam kusura bakmayın. Tapatalkta gözükmüyor bu yorumlar. Baccarata benzemesine benziyor hocam. Performansı da fena değil ama baccarattaki o kalite hissiyatı yok. Baccaratı ilk denediğimde "vay be demek niş buymuş" demiştim, hala da koklamaya doyamadığım bir parfüm. No:94 çok benziyor ama aynı etkiyi yaratmıyor hocam. Baccarat özel günler, no94 gündelik kullanmalık.
Yorum