Prada - Amber Pour Homme (Prada Man)
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sarı saçlarından sen suçlusun Cakcetin hocam
Vintage vintage yazdın aklıma girdin Ad Alain Delon Plus kulllandırdın...
Fena mı oldu aldeit ve lavanta....
Ben memnunum...
- 16 beğenme
Yorum
-
Geçenlerde arkadaşlarımla buluşurken Angel kullanmıştım.Bugün o arkadaşlarımdan biriyle konuştuk ve o gün sıktığın parfümün adı neydi,çok güzel kokuyordu dedi.Aslında biraz ağır bir kokuydu ama yine de ferahlık verdi.İçimi açtı kokusu dedi😊Beni asıl şaşırtan,bu arkadaşım ağır kokuları hiç sevmez.CK Be,imza parfümüdür.Benim üzerimde de hep Chanel Chance ı beğenirdi,onun haricinde en beğendiği Angel oldu👍🏼
Bu arada bugün Beautiful kullandım.Çok temiz ve klas bir his veriyor kokusu.
- 16 beğenme
Yorum
-
Bois 1920 Dolce di Giorno
Koku tatlı, tarçınlı biraz da vanilyalı erik kokusu.
Ilkbahar, sonbahar, kış için ideal.Gündüz veya gecede kullanılabilir. Fark edilirlik iyi ama daha iyi olabilirdi belkide.
Unisex bir koku ama masculen yönü daha ağır basıyor bilassa ilk yarim saat.
- 15 beğenme
Yorum
-
Saat 08.40 gibi sıktıktan sonra aradan geçen 8 saatin sonunda kokladığımda çok hafif ve seyreltilmiste olsa bir koku alıyorum hala .
Sizi çok tatmin etmemiş miydi hocam ¿
Dekant olarak denediğimde çok beğenip şişeli almıştım şişeli bir nebze daha yüksek miktarda fark edilirlik ve kalıcılık oranına sahip oldu.
-
8-9 fıs sabah sıktığımda öğleden sonra buram buram kokuyorsun parfümün nedir diye sormuşlardı. Peşinden akşam saatlerinde kokun çok güzelmiş diye başka birinden iltifat almıştım. Yüksek miktarda kullanıldığında kalıcılık sorunu ortadan kalkıyor Frozenwings
-
Teşekkürler. Ben genelde güçlü açılışı olan parfümleri fazla sıkmaktan çekiniyorum, bir de dediğiniz gibi deneyeceğim.
Yorum