Nishane Ambra Calabria
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Xerjoff - Star Musk çiçeksi hayvansal misk. Hafif birini sınıf vanilya ile kremsileşmiş. Bu kadar güzel koktuğunu bilmiyordum kış ayında bu kokuyu bir fıs sıkıp da beğenmeyecek kişi yoktur. Verdiği keyifi nice niş denedim alamadım hem modern hem zengin ve çeşitlilik barındıran bir yapısı var. Performansı ise iki fıs tüm gün herkesi size hayran bıraktırmaya yetecek şekilde.
- 17 beğenme
Yorum
-
Bugün Jovoy - Psychédélique. RİYAFES hocam sağolsun.
Kokuya gelince ıslak, rutubetli bir paçuliye yoğunlaşan, alttan gelen boozy havasıyla çok dolgun bir koku. İlk sıkıldığı anda çevrenizde 1 metrelik bir alanı kendiliğinden açtırabilir, ama alt notalara geçince bir harika; çikolatamsı bir vanilya-paçuli ortaya çıkıyor.
- 17 beğenme
Yorum
-
RİYAFES üstad,
bu alemde
gizli hazinedir...
tek kusuru var..
ringo ringo şişe toplar
split yapmaz :-)
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Bugün uzun bir aradan sonra Etro Heliotrope sıktım. Tam soğuk havalar için uygun. İsmi her ne kadar heliotrope olsa da, heliotrope'un etrafını saran Badem, Vanilya ve Tonka sayesinde, Bebe bisküvili puding yiyiyormuş aurasını da oluşturmayı başarıyor (yoksa son zamanların modası bebe bisküvili dondurma mı demeliydim?) Tatlı krizlerini bastırıyor mu yoksa daha mı çok tetikliyor ondan da emin değilim ama gurme kokuları sevdiğimi teyid ettiği kesin EDT formatında olduğu için kalabalık mekanlara giren çıkan kişiler tarafından da kullanılabileceğini düşünüyorum.
- 13 beğenme
Yorum
-
- 15 beğenme
Yorum
Yorum