Ben de az önce kargomu aldım...Davidoff Zino nun Avon Mesmerize for him e benzediğini okumuştum ama yine de denemek istedik babamla birlikte...gerçekten çok benziyor...Zino nun açılışındaki lavanta net belli olurken , Mesmerize Zino nun açılıştan sonra ki haliyle aynı...Mesmerize de katman yok düz ilerleyen bir koku...tek farkları bu...Herşey için çok teşekkürler Altuğ bey...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yüksek ML li Düşük Tutarlılar Spliti 2 (Ödeme Toplama)
Çökme
X
-
Splitten aldığım parfümleri kısaca bir yorumlayayım;
Chanel Allure Homme Sport : Limon baskın güzel ferah bir koku. Sucul tarzı var kesinlikle sentetik olsa da ben beğendim
Armaf CDNI : Uzun lafın kısası limonlu aventus hissi uyandırdı bende. güzel sevilebilir koku. Şişeli olarak alır mıyım? Hayır.
Acqua di Gio Profumo : Orijinalinden baya bir farklı geldi bana. Kesinlikle sucul değil ama ferah bir parfüm nedense FM French Lover a benzettim kokusu
Dekant olarak aldımlarımdan;
Guerlain İdeal EDP : çok güzel vişneli deri kokusu aldım çok hoşuma gitti. Şişeli olarak alacağım
TF Noir Femme : Kokusu gayet güzel tatlı koku kulfi tatlısı varmış notasında bu tatlılık ondan geliyor olabilir antep fıstıklı dondurma gibi kokuyor
Supremacy Afnan : Açılışı 10/10 aventus. ananas aventustaki gibi doğal değil sentetik kokuyor. fakat armaf CDNI den daha çok benzettim bunu aventusa gelecek bahar satışta olursa 1 şişe alacağım
- 3 beğenme
Yorum
-
Supremacy ile karşılaştırıldığında CDNI çok daha limonsu geldi bana; gün boyu limonu hissediyor insan. Aventus'la en büyük fark gül kokusunun olmaması bence; ve Aventus biraz daha doğal kokuyor. İkisini de beğeniyorum açıkçası; keşke iksinden de yedek alsaydım. Bunda iki sene önce Supremacy 170 TL civarındaydı. 6 ay önce aldığım CDNI 280 TL..şimdi de 400 TL cıvarında.
-
kesinlikle hocam çok haklısınız. supremacy daha güzel dediğiniz gibi CDNI baya bi limonlu fiyat konusunda da %100 haklısınız. hem afnan hem de CDNI fiyatları acayip arttı.
Yorum