Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bu gece dışardayken, Sel de Vétiver'i, yanımda taşıdığım dekant şişesinin spreyi bozuk olduğu için elime dökerek kullandım. Ellerimin içini tuzlu köksü vetiverle birlikte müthiş etkileyici bir baharat kokusu kapladı. Uzun süre avuçlarım burnumda gezdim.

Yorum

• Coromandel kullandim.

Yorum

• Creed aventus

Yorum

• Scent of Peace

Yorum

• Guerlain Vetiver kullandım.

Yorum

• Carolina Herrera 212 Men.
              Yazdıklarım ele ayağa düşmüş ve günümüzde de neredeyse unutulmaya yüz tutup artık konuşulmayan bir ana akım parfüm için abartılı gelebilir ancak hislerim bu yönde ve kullanıcısı da ben olup - bu hisler de beni bağladığı için yazacağım...

Keşfettiğim zamanı net hatırlıyorum 7 yıl evvel, bahar sonu ve Kazdağları...
              Kullanıcısını keşfetmeden evvel gelen o çarpıcı kokuyu bulmam pek uğraştırmıyor ancak o ana kadar bir fresh parfümün bu denli çarpıcı olması pek alışık olduğum bir durum değildi doğrusu.
              Yeni uyanmış otlar ve yapraklar, taze ve sulu yemyeşil bergamot, hayat dolu nemli çiçekler, öz suyu gövdesinde akan aromatik odunlar ve tertemiz misk.
              Enerjik ancak uçarı değil, ferah fakat oturaklı, içindeki çocuğu öldürmemeyi veya öldürülmesine izin vermemeyi başarmış güçlü ve olgun bir adam ayrıca artık büyümenin vakti geldi diyebilecek cesarette olan net görüşlü bir genç gibi...

Bugünlerde yine buralardayım; eski tadım ve gücüm olmasa da 212 Men ile ayaklanmaya çalışıp bu yorumu yazıyorum. Eminim ki çoğu kişinin de bu; bence ana akım başyapıtlarından biri olan bu dost ile hoş anıları veya felsefesi vardır ve ben de felsefemin peşinden güç toplamaya çalışıyorum.

Unutmayanlara keyif vermesi dileği ile.

Yorum

• Oj ambre royal köy havasına pek uymadı ama olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• Serge Lutens Cannibal. Her an kurban etlerini çiğ yeme potansiyeline erişebilirim 😊

Yorum

• Wulong Cha. Ferah serinletici çay kolonyası gibi. Ya da buzlu çay içiyormuşcasına ferahlatıcı. Güzel!
                  estefanyen

Yorum

• Frozenwings
                    Frozenwings Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    İncirin verdiği hafif tatlılığı da ayrı güzel.

• ali
                    ali Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    aynen katılıyorum notalar birbirini çok güzel tamamlıyor ve parfümün geneli üzerindeki etkileri çok hoş incirin.

• Creed Millesime İmperial

Yorum

• Miroir des Majestes

Yorum

• Slumberhouse Baque - Motor yağı, çemen evrelerini 30 dakika içinde tamamladıktan sonra müthiş kalıcı bir parfüme dönüşüyor; beni acayip şekilde Costume National pour Homme'a hatırlattı. Reçineli, vanilyalı, hafif ekşili müthiş bir parfüm. 18 saat tende..en az 2 saat dışarıda yürüdüm; ten-ter uyumu müthiş..hep atakta olan bir parfüm.

Yorum

• ali
                        ali Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        gerçekten tam bir canavar

• protectedsugar
                        protectedsugar Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Orta kısmı bana biraz da Davidoff'un üretimden kalkan"Good Life"ını hatırlattı..

• Giorgio Beverly Hills for Man, Mustafa beyden/Cantona dekant olarak edindigim vardi, onu kullandim. Açılışı berber kokusu şeklinde tanimlanabilecek parfumlerden, bence Casomorati gibi. Daha sonra yumuşayınca simdiye kadar kullandigim en erkeksi kokulardan biri haline dönüşüyor. Dayanabilirseniz tabi😃

Yorum

• Guy Laroche Horizon

Yorum

• Creed Git

Yorum

İşleniyor...
                          X