Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Doğal meşeyosunu içermesi de bundan sonra meşeyosunu kokularını ayırt etmenizi sağlayacaktır ben bu parfümü kullandıktan sonra sentetik meşeyosununu çok net ayırteder oldum. Nicolai newyork intense i kullanamaz oldum bu parfümden sonra
Tesekkurler.. Deneyin farkli bir deneyim oldu en azindan benim icin
Kullandigim hicbir kokuya benzemeyen , ciceklerin deri ve misk ile uyumu sevilesi performans ve koku guzelligi tatminkar bir parfüm.
Bende Blanche'ı var, badem notası için körlemesine almıştım. Miski zaman zaman biraz fazla hissetsem de, tatlılığı kararında, şık ve gardrobumda hep bulunmasını isteyeceğim bir koku. Şu anda fiyatı bir kaç ay öncesine göre yarıya düşmüş durumda.
Bois 1920 - Dolce di Giorna. Başlangıcında acayip şekilde Costume National pour Homme benzeyen bir parfüm; ama perormans konusunda beni yolda bıraktı; şu erik notasını da tam alamdım. Güzel bir parfüm mü? Evet..ablam çünkü güzel kokuyor bu ne diye sordu :-)
performans sorununu çok fazla sıkarak çözebilmiştim. şişesinden tene ve kıyafete 8-9 fısla 7 saat sonra buram buram kokuyor parfümün ne diye soran olmuştu. karşı cins oldukça seviyor bu kokuyu.
Sıcak günlerde pek parfüm kullanamıyorum elimdeki parfümlerden ötürü. Abim öğle saatlerinde benim Baraonda dekantını kullandı ve akşam oldu hala buram buram kokuyor. Ben çok sevemedim Baraonda’yı ama performans süpermiş.
Yorum