Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Versace Versus Uomo
Keskin bir lavantayla açılıyor. Kısa sürede lavanta sakinleşince olgun narenciyeler belirginleşiyor. Bundan sonrasında harmanın tüm notaları eşitleniyor, son bölümdeki odunsular hariç hiç birini seçemiyorum. Baştan sona pürüzsüz, tertemiz bir koku. Özellikle farkedilirlik sıkıntıları olmasın, ben de bu vintage dünyasına yatırım yapabilirdim.
- 10 beğenme
Yorum
-
Adp Mirto di Panarea; son derece taze yeni kesilmiş hissi uyandıran sakız ağacı, mersin, fesleğen, ardıç gibi bitkilerin acı turunçgil dokunuşlarıyla açılan ve hep bu doğrultuda devam edip tazeliğini sürekli koruyan ayrı birer nota olarak hissedilmeyen gül, sedir ve amberle hafifçe yumuşatıldığı parlak, freş inanılmaz derecede doğal kokan bir kompozisyon. Panarea, Akdenizde bir İtalyan adası ve parfümü sıktığınızda sanki atmosferi denizle bütünleşmiş bir bahçede, -dalından yapraklarını koparıp elinizle ezdiğiniz sakız ağacı yaprağı ve bir çok farklı keskin kokulu çiçek hayal edin- dolaşıyormuşsunuz hissi veren, sizi doğayla barışık hissettiren, yumuşaklık yerine keskin tazeliğin ön planda olduğu basit yapısıyla burnunuzu yormayan bir parfüm.
- 9 beğenme
Yorum
-
Hermes Vanille Galante.. Beyaz çiçeklerle kaplanmış çok tatlı olmayan tozlu bir vanilya. Orta notalarda konyak ve baharatların birleşimi bana oldukça epic marine i hatırlattı. İlginç bir şekilde vanilya içerikli olmasına rağmen tatlı değil ve boğmuyor. Hatta ferah yapıda desem abartmış olmam.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum