Armaf - cdni
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
MFK - Amyris Femme.
Kurkdjian'ın huzur dolu çalışmalarından.
Gerçekten tam bi' enerji yenileyici, negatif bi' şey bırakmıyor etrafınızda.
Ağız sulandıran limon çiçeği hafif bi' portakala sarılarak merhaba diyor teninize. Sabah saatlerinin ilk güneşini almak gibi ya da taptaze bi' kokteyl hazırlamak gibi... Hangisini seviyorsanız.
Bu iki durumda da serinlemek ister insan... Nefis süsenin gelmesiyle sabah güneşinize soğuk bi' duş, kokteylinize buz oluyor. Bu üçü birleşince ortaya sahil, şezlong, kokteyl ve sabahın ilk güneşi çıkıyor.
Açılışa resmen bayıldım.
Ana oyuncunun (Amyris bitkisi) tam olarak nasıl koktuğunu bilmediğim için ilgilenmedim ama stresi azaltma ve rahatlatma etkisine sahip olduğunu okudum. Bu kısım kesinlikle doğru.
"Ortalardan kapanışa" kısmına henüz gelemiyorum koku çok güçlü ve şu an bi' değişim algılayamıyorum, limon çiçeği hala dominant. Yayılım, içinde citrusların koşuşturduğu bi' koku için olağanüstü.
Sonları nereye doğru gider bilemiyorum an itibariyle, çok da merak etmiyorum, keyfini sürüyorum. (:
Kategorilere, sıfatlara, cinsiyetlere takılmıyorsanız alın kullanın... Bedeniniz de, ruhunuz da dinlensin.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 11 beğenme
Yorum
-
Ea Sigilli- Dekant şişesinde kokladığımda büyük umutlara kapılmıştım ancak şişede durduğu gibi durmuyor. Büyük hayal kırıklığı .Ayva notasıyla kandırıp ayvayı yedirenlerden. Şu anda tahminen marıne notası diye yazılan fantazi şeyden kokuyorum Umarım son kısmı daha iyidir.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum