Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
O.S.- ombre indigo,
Kokladığım en ilginç deri parfümü. İlk kokladığınızda koku hafızanız hata veriyor ne olduğunu çözemiyorsunuz; hala çözemedim.
İlk çıktığı zamanlar denediğimde özellikle çarpıcı açılışıyla beni etkilemişti. Eriğin, kuru tütsünün ve plastiğimsi karanlık derinin birleşiminden ortaya çıkan ilginç maskülen havayı çok sevmiştim. İlk anlar dışında maalesef güçsüz kalıyor ama kesinlikle genel beğeniyi umursamadan fark yaratabilmiş bir parfüm.
Altuğ'dan ilham alıp eski kokmasına aldırmadığım nadir birkaç parfümden biri olan Nicolai New York Intense'i bir koluma, Nicolai New York'u da diğer koluma sıktım. 50 yaşında gibi hissediyorum
bugün yine memo african leather,tam anlamıyla güvenli liman. güzel turunç kullanımıyla italyan,güzel baharat kullanımıyla arabic.Biraz ordan biraz burdan
Au Pays de la Fleur d’Oranger - Lavande Ombree'ye bugün de devam; dikkat etmediğim için ne kadar geçişlerin olduğunu fark etmemişim; deri-lavanta kombosu diyebilirim buna sonuçta ama; erkeksi; sert başlangıç; hiç alakası yok belki ama bir havası Chanel'in eski Antaeus'unu andırdı.
Dolce gabbana the one ile beraber denedik birbirimizi başlarda iyidik ama sonra ne oldugunu anlamadan bir soğukluk girdi uzaklastık. Başı güzel sonu hüsran:/
Son Düzenleme Forsy; 27-07-18, 01:49. Tarafından yapıldı.
Yorum