Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Başka bir forumda eski bir yazıda aynı şişeye sahip "declaration dun soir" için kullanım ile ilgili bilgi verilmiş.. gerçekten koku boyle kullanimdan bir farklılık yaratır mı acaba??
Son Düzenleme remy; 27-09-18, 15:37. Tarafından yapıldı.
Gül kullanımı diğerleri gibi yoğun değil hafif light metalik hissi veren bir gül kokusu alıyorum. Dedikleri yerlere de dökülür boyuna ve omuzlara da öyle akrobatik hareketlere hiç gerek yok
O yazılan kısım açıkçası bana satışçıların söylediği fasa fiso şeylerden biri gibi geldi. Extrait ya da yağ formatında olmadıkça sıkarken çok stratejik davranmaya gerek yok. Kokuya gelirsek bir harika, ben çok seviyorum; biber, gül ve sandalağacı...
Click image for larger version Name: pekji battaniye yorum.jpg Views: 1 Size: 164.9 KB ID: 89835
Pekji parfümleri içinde benim en çok dikkatimi çeken bir
Pure Havane'ı özlemişim. Naxos'un uzun süren ayarsız ballı yoğun tatlılığını ve cilalı parlak tonkasını düşününce Pure Havane çok daha dengeli ve toz kakaomsu paçulinin nefis katkısıyla daha katmanlı.
Bazı parfümler bazılarında baş ağrısı yaratıyor maalesef ama neyse ki benim başıma hiç gelmedi öyle bir şey. Benim daha çok midem kalkıyor ve baygınlık geçirecekmişim gibi hissediyorum. Araba ya da deniz tutması gibi bir duygu. Özellikle Naxos'un ilk bir saati gibi boğucu, bunaltıcı tarzdaki tatlılığın kullanıldığı parfümlere midem hemen tepki veriyor. Balın ve tonkanın kullanılış biçimine/miktarına çok bağlı bir durum sanırım. Tonkanın saf yağ hali hiç rahatsız etmiyor, tersine çok çekici geliyor.
Yorum