YSL La Nuit
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Xerjoff - Naxos
https://www.fragrantica.com/perfume/...xos-30529.html
ali hocama teşekkür ederim uzun zamandır merak ettiğim bir kokuydu ,özellikle pure havane ile bağlantısını merak ediyordum
Daha yumuşak ve rafine bir pure havane kokladım
Marka kalitesi,kutu ve şişenin albenisi buna ek olarak fiyatını göz önünde bulundurursak 2013 öncesi üretim tarihli bir Pure Havane uygun fiyatıyla mutlu edebilir
- 8 beğenme
Yorum
-
Xerjoff - 1861 Zefiro
Biraz havaların serinlemesini bekleyeyim dedim fakat dayanamadım.
İlk izlenimim oturaklı, sıcak ve katmanlı bi' oryantal olduğu yönünde. Açılışındaki tütsü şölenine kısa sürede eklenen reçineler nefis. Narenciye dokunuşu ile yumuşatma girişimi sonuçsuz. Acayip güçlü bi' tarçınla sınanıyorum tekrar. Sanırım modernize edilmiş eski bi' kafayla karşı karşıyayım yine... Dur dur.
Detaylı bi' inceleme istiyor.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 13 beğenme
Yorum
-
Zara rich warm fiyatına göre çok iyi bence..baştaki asidik yapaylık geçince gayet kaliteli bi kokuya donusuyor
- 4 beğenme
Yorum
-
Dayanamayacağım artık nedir bu araba fiyatına satılan ünlü nicheeee markaların Therry Mugler in parfümlerini ısıtıp ısıtıp piyasaya çıkarması...dün yaşadığım Ormonde Jayne ambre royal hayal kırıklığını atlatamadım henüz...bir de Naxos u okudum tam oldu...TM Alien ı almışlar ambre royal diye sunmuşlar...Therry Mugler gibi bir parfüm dahisinin tırnağı olamaz bütün nicheeeeçiler 😉 parfüm sektörünün bel kemiği designer kadın parfümleridir...bu grubu göz ardı edip niche lere takılıp kalanlar çok şey kaçırırlar...şahsi fikrim efendim nacizane 😊Orjinal yazı sahibi: kiton menXerjoff - Naxos
https://www.fragrantica.com/perfume/...xos-30529.html
ali hocama teşekkür ederim uzun zamandır merak ettiğim bir kokuydu ,özellikle pure havane ile bağlantısını merak ediyordum
Daha yumuşak ve rafine bir pure havane kokladım
Marka kalitesi,kutu ve şişenin albenisi buna ek olarak fiyatını göz önünde bulundurursak 2013 öncesi üretim tarihli bir Pure Havane uygun fiyatıyla mutlu edebilir
Son Düzenleme Tuberose; 26-09-18, 21:04. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
Yorum