Nişhane Fan Your Flames.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Jovoy Pavillon Rouge. Lezettli, hafif tatlı bir deri parfümü oldu tenimde. Bu parfümü TMV Sultan Leather'a epey benzettim. İçinde yine THV Arabesque teki tütüne benzer bir tütün kullanımı hissettim. Harmanı iyi ve kullanılan materyaller kaliteli olmasına rağmen kalıcılık 2 saatle sınırlı kaldı tenimde. Daha fazla uygulansa belki daha çok performans elde edilebilir.
- 11 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Bir an için Tom Ford - Chocolate sandınız sanırım?
All over body spray formuymuş.
https://www.sephora.com/productimage...-main-zoom.jpg
-
Sospiro Accento. İlk başta sample deneyip kararsız kalmıştım. Sonra tekrar deneyip almaya karar verdim.
Koku ilk başta ananasla açılıyor ama aventus tarzı bir açılış değil tatlı meyveler ve çiçekler eşlik ediyor, dozunda ayarlanmış bir tatlılık. Markanın diğer kokusu Erba Pura çok tatlı gelmişti mesela bana. Baştaki çiçek kokusunu ben lavantaya benzettim meğer sümbülmüş Sonrasında ananas hissedilmiyor. Çiçeklerin de birlikteliğinde vetiver ve misk etkisinde uzun süre devam ediyor. Giriş kısmı tatlı meyvelerden dolayı kadın kullanımına daha yakın sonrasında tam bir unisex koku.
Performans olarak olağanüstü diyebilirim tende 24 saati rahat geçiyor. Tazelemek aklınıza bile gelmeyecek kokulardan. Zaten Sospiro markasının neredeyse bütün kokuları çok güçlü kokular. Denediğim en kalıcı kokular arasında ilk 5 e girer muhtemelen.
- 9 beğenme
Yorum
-
Armaf cdni...
Güzel batch yakalamışım
şaka şaka Allahın Armafı işteİnsanın ruhu kokularıdır...
- 7 beğenme
Yorum
Yorum