Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Full şişeli talep almamada son kararınız mı acaba? Şu an bazı pişmanlıklar yaşıyorum da split uzun sürüyor diye kesin karar vermediklerimi önden ekletip sonradan iptal etmemek adına minimumda tutmuştum. Saygılar.
Hocam gözümden kaçmış sadece colognise icin şişeli talep almıyorsunuz sanmıştım, kusura bakmayın valla, ben yine de talepleri gectim, eger şişeli açılacak olursa eklersiniz, olmayacaksa mesajımı tamamıyla göz ardı edebilirsiniz herkese iyi bayramlar dilerim
Arkadaşlar spliti kapattım. Şişeleri tam gelecek şekilde aşağı veya yukarı şekilde şişe sahiplerine ekledim. Gün içinde ödeme listesini yayınlayacağım.
Arkadaşlar spliti kapattım. Şişeleri tam gelecek şekilde aşağı veya yukarı şekilde şişe sahiplerine ekledim. Gün içinde ödeme listesini yayınlayacağım.
Ve beklenen mesaj gelmiş tüm arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun altug hocam çok teşşekür ediyoruz bu güzel split için emegine saglık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar ödeme bilgileri ilk sayfadadır. Lütfen kendinizde tutarı bir gözden geçiriniz eksik fazla bişey varsa bana bildiriniz. Kredi kartı ile ödeme yapacak arkadaşlar forumdan veya whatsapptan mesaj atabilir. Ayın 26 sına kadar ödemeleri toplayıp hemen siparişi verip splitlemeye başlamayı planlıyorum. Malum 4 Temmuzda 2. kez baba olacağım için o tarihe kadar spliti bitirmeyi düşünüyorum. Biraz sabah daha erken kalkıp birazda geç vakite kadar splitleme ve paketleme yaparsam bitireceğimi umuyorum.
Yorum