Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tüm talepler eklendi yarın talepler için son gün. Colognise şişeli isteyen 3 arkadaş var açıp açamayacağım yarın belli olacak.

Yorum

• Colognise 10
      Karagöz 5
      Boszporusz 5
      Sultan Vetiver 5
      Hacivat 10

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ekledim hocam talebinizi.

• matrai hocam 5 ml Sultan Vetiver talebim eklenmemiş gözüküyorda onuda ekleyebilirmiyiz yarında son gün güme gitmeyelim sonra

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ekledim hocam tamamdır

• Yer yok sanırım ama yer varsa 10 ml alabilir miyim Nishane Ambra Calabria'dan? 10 veremiyorsanız 5 de olur.

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ekledim hocam istersen fazlasıda var.

• Altuğ Hocam Ambra Calabria 2.şişe kalan 28 mli bana yazarmısın.

Yorum

• Hocam benim bütün taleplerimi iptal edebilir misiniz rica etsem. Kusura bakmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Yusufozn View Post
          Hocam benim bütün taleplerimi iptal edebilir misiniz rica etsem. Kusura bakmayın

Hocam iptal edicem etmesinede bu zamana kadar neden beklediniz? Hepsine şişeli girmişsiniz şimdi sizin şişelerinize yazdığım arkadaşlar mağdur olacak. Daha önceden söyleseydiniz en azından şişeli isteyenleri o şişelere aktarırdım kimse mağdur olmazdı...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai

Hocam iptal edicem etmesinede bu zamana kadar neden beklediniz? Hepsine şişeli girmişsiniz şimdi sizin şişelerinize yazdığım arkadaşlar mağdur olacak. Daha önceden söyleseydiniz en azından şişeli isteyenleri o şişelere aktarırdım kimse mağdur olmazdı...
            İptal ettirmemi gerekecek durum yeni gerçekleştiği için hocam. Diğer arkadaşlardanda özür diliyorum

Yorum

• Altuğ hocam benim fan your flamesi 28 ml şişeli olarak güncelleyelim. Böylece açıkta talep kalmasın. Gerek olursa arttırıp azalatabilirsin benim talebimi.

Yorum

• mertus
                mertus Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Hocam bosphorus 13. şişe dolmazsa taleplerin tamamını benden verebilirsiniz.

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                İşlem tamamdır..

• Düzenlemeler yapıldı. 1 tane Ambra calabria 28 ml şişeli açıkta var isteyen arkadaşımız varsa alabilir yoksa ben alacağım.

Yorum

• ruhi_
                ruhi_ Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bana yazabilirsiniz hocam ama hiç bir fikrim yok koku hakkında. Bakalım nasılmış

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Tamamdır hocam yazdım. Böylelikle boş şişe kalmadı

• nishane vjola 5mlyi 20 ml şişeli yapalım abi şişeyi alan olursa 5ml kalsın.
              Wulong Cha da 5ml 28 ml şişeli olsun abi
              Nishane Hacivat 5ml
              boszporusz dan da ayrı 5ml abi choco açılırsa ondan olsun bunun yerine.
              bide munegu 5ml ayrı olsun abi
              Son Düzenleme Esirger42; 14-06-18, 19:09. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Üstad Wulong Cha 13. şişe sahipsiz kalmış onu sahipsiz bırakmayalım, benim 9. şişedeki 10 ml yerine 13. şişeye 28 ml yazabiliriz

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Hocam geç güncellediğim için bazıları boşta görünüyor ama o sahiplenmiş

• Orjinal yazı sahibi: matrai
                Düzenlemeler yapıldı. 1 tane Ambra calabria 28 ml şişeli açıkta var isteyen arkadaşımız varsa alabilir yoksa ben alacağım.
                Hocam benim 10 ml lik ambra calabria talebini 28 e çekip şişeli yapabiliriz

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• Bosporusz 4. şişede 10 ml açık var hocam. Isteyen olmazsa bana yazabilirsiniz.

Yorum

• Hocam selamlar,

hundred silent kalan 8 ml
                    fan your flames şişeli
                    Wulong cha şişeli
                    boszporusz şişeli
                    hacivat şişeli
                    b-612 5 ml
                    vain kalan 5 ml
                    munegu 5 ml
                    Patchouli kozha 5 ml
                    Eğer açılırsa colognise şişeli, yoksa 29. Şişedeki kalan 15 ml
                    ve eğer Ambra Calabria dan 5 ml paylaşacak arkadaş olursa ondan da 5 ml

Rica edebilir miyim
                    Son Düzenleme silentpassenger; 14-06-18, 13:12. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                    X