Colognise talepleri kapanmıştır. Şu an için yer yoktur. Hakkından vermek isteyen arkadaşlar olursa onların taleplerinden ekleme yapabilirim. Diğer boş şişelere talep alımı perşembe gününe kadar devam edecektir. Bayramdan sonraki hafta ödemeleri toplamaya başlayacağım. En geç Temmuz 2 sine kadar dağıtımları tamamlamayı planlıyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostColognise talepleri kapanmıştır. Şu an için yer yoktur. Hakkından vermek isteyen arkadaşlar olursa onların taleplerinden ekleme yapabilirim. Diğer boş şişelere talep alımı perşembe gününe kadar devam edecektir. Bayramdan sonraki hafta ödemeleri toplamaya başlayacağım. En geç Temmuz 2 sine kadar dağıtımları tamamlamayı planlıyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostColognise talepleri kapanmıştır. Şu an için yer yoktur. Hakkından vermek isteyen arkadaşlar olursa onların taleplerinden ekleme yapabilirim. Diğer boş şişelere talep alımı perşembe gününe kadar devam edecektir. Bayramdan sonraki hafta ödemeleri toplamaya başlayacağım. En geç Temmuz 2 sine kadar dağıtımları tamamlamayı planlıyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Abi colognise 1şişe alabilir miyim ? VAZGEÇEN OLURSA .(ŞİŞELİ OLSUN ML FARKETMEZ)
B612:5ML
VAİN NAİVE:5ML
FAN YOUR FLAMES:10ML
PATCHULİ KOZA:5ML
SULTAN VETİVER:10ML
WULONG CHA:5ML
VJOLA:5ML
MUNEGU:28ML ŞİŞELİ
BOSZPORUSZ:28ML ŞİŞELİSon Düzenleme Esirger42; 11-06-18, 17:42. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum