Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Colognise talepleri kapanmıştır. Şu an için yer yoktur. Hakkından vermek isteyen arkadaşlar olursa onların taleplerinden ekleme yapabilirim. Diğer boş şişelere talep alımı perşembe gününe kadar devam edecektir. Bayramdan sonraki hafta ödemeleri toplamaya başlayacağım. En geç Temmuz 2 sine kadar dağıtımları tamamlamayı planlıyorum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Colognise talepleri kapanmıştır. Şu an için yer yoktur. Hakkından vermek isteyen arkadaşlar olursa onların taleplerinden ekleme yapabilirim. Diğer boş şişelere talep alımı perşembe gününe kadar devam edecektir. Bayramdan sonraki hafta ödemeleri toplamaya başlayacağım. En geç Temmuz 2 sine kadar dağıtımları tamamlamayı planlıyorum.
      Altuğ Hocam yeni talepte bulunan arkadaşlara benim şişeden ekleme yapabilirsiniz

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
        Colognise talepleri kapanmıştır. Şu an için yer yoktur. Hakkından vermek isteyen arkadaşlar olursa onların taleplerinden ekleme yapabilirim. Diğer boş şişelere talep alımı perşembe gününe kadar devam edecektir. Bayramdan sonraki hafta ödemeleri toplamaya başlayacağım. En geç Temmuz 2 sine kadar dağıtımları tamamlamayı planlıyorum.
        Üstad isteyen arkadaşlar için benim şişeden 30 ml kadar verebilirim.

Yorum

• Altuğ Hocam,

Hacivat ve Hundred Silent Ways, her ikisinden 30'ar ml ekleyebilir misin?
          Son Düzenleme genjuri; 11-06-18, 13:43. Tarafından yapıldı.

Yorum

• matrai, Serhat Hocanın şişesinde 50 ml açıkta görünüyor, Altuğ Hocam

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Abi colognise 1şişe alabilir miyim ? VAZGEÇEN OLURSA .(ŞİŞELİ OLSUN ML FARKETMEZ)

B612:5ML

VAİN NAİVE:5ML

FAN YOUR FLAMES:10ML

PATCHULİ KOZA:5ML

SULTAN VETİVER:10ML

WULONG CHA:5ML

VJOLA:5ML

MUNEGU:28ML ŞİŞELİ

BOSZPORUSZ:28ML ŞİŞELİ
              Son Düzenleme Esirger42; 11-06-18, 17:42. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Altuğ hocam benim hacivatı 55 ml'ye tamamlayalım. Full şişeli olsun.

Yorum

• Ben de vazgeçen olursa Colognise talibim. 1 şişe 100 ml’ye kadar alabilirim. Ayrıca 10 ml Hacivat alabilir miyim?

Yorum

• Altug Bey Merhaba, full şişe Hacivat talebinden vazgeçen olursa ya da yeni şişe acilirsa 55ml'e talibim. Olmazsa da sağlık olsun, forumla tanismis olduk, kismet bir sonrakine

Yorum

• Paçuli Koza alanlar açık renk kıyafete sıkmasınlar. En sevdiğim beyaz tshirtim gitti 😄

Yorum

• ali
                        ali Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        caliban Tamamen bir kör alış oldu benim için. Uyarını dikkate alacağım hocam

• caliban
                        caliban Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Rengi de kendi de koyu Ali hocam Bugün yıkadım tshirti geçmedi leke. Dikkat etmek lazım

• Colognise 30 ml fan your flames 5 ve wulong cha 5 ml

Yorum

• Benim 10 ml colognise talebimi isteyen arkadaşlara devredebilirsiniz
                        Herod alıyor zaten ,denemiş gibi yapar 3-4 ml sıkarım üstüme zaten

Yorum

• Nishane Duftblüten talebimi iptal edebiliriz

Yorum

• Altuğ Hocam bana 5'er ml Hacivat , Suede et Safran , Ambra Calabria , Bozsphorusz , Sultan Vetiver ve Wulong Cha eklermisin rica etsem.

Yorum

• Fan your flames ve vain naive 5'er ml ekler misiniz?

Yorum

İşleniyor...
                              X