Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Teşekkür ederim hocam.

Yorum

• colognise 100 ml tam şişeli rica edebilirmiyim

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Tabi hocam ekliyorum

• Arkadaşlar selamlar,

Bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum. Öncelikle Türkiye’de parfüm severler ile bir araya gelebileceğimiz bir platform olmasından dolayı sitede emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.

Türkiye’nin ilk niş parfüm markası olarak başladığımız yolculuğumuz dünyanın en bilinen parfüm markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünya otoritelerinin de son yıllarda çıkan en güçlü niş marka olarak göstermesi de bizi oldukça kamçılıyor. Şu an itibariyle 45 ülkede Türk markası olmanın gururuyla ülkemizin adını bütün önyargılara rağmen gururlu temsil ediyoruz. En başından beri bizlere desteğini esirgemeyen severlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Ama kendi vatanımızdan insanların sevgisi ve övgüsü bizim için en önemlisi.

Bunun yanında Altuğ için de özel bir teşekkür istiyorum, bizlerle sizleri bir araya getirmek için verdiği emekler paha biçilemez.

Splite gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum, sizlerin ilgisi ve övgüsü olmadan yaptığımız işin hiç önemi yok, çünkü işiniz de ticari anlamda ne kadar başarılı olursanız olun, insanları mutlu etmediğiniz hayatlarına dokunmadığınız sürece yaptığınız işin bize göre çok da bir anlamı yok. Bildiğiniz gibi koleksiyonlarımızda bir şekilde hikayeler anlatıp insanların gönüllerine dokunmaya çalışıyoruz, umarız bu işi hakkıyla becerebiliyoruzdur. Sizin de bu ilginiz bizim gönlümüze dokundu.

Bundan sonra da kendi bildiğimiz yolda özgün bir şekilde ilerleyen diğerlerinin taklit etmek için yarıştığı bir marka olmak için var güçle çalışmaya devam edeceğiz.

Aranıza katılmamın vesilesiyle de 3 adet full şişeli parfümü Altuğ’un yönetiminde hediye etmek istiyorum. ( hediye edilecek arkadaşlar kendileri seçebilir hangi parfümü istediklerini ) herkes parfümlere çok aşina olduğu için full kutu herkesin daha çok hoşuna gider diye düşündüm.

Herkese tekrar çok teşekkürler.

Sevgiler,

Mert Güzel

Yorum

• ali
        ali Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Mert Bey merhaba. Nishane bütün dünyada göğsümüzü kabartıyor, gerçekten gurur duyuyoruz. Ve tabiki parfümleriniz harika. Her parfüm sever mutlaka çok beğenebileceği parfümler bulabiliyor koleksiyonunuzda. Parfümlerinizin arkasındaki hikayeler ise gerçekten çok hoş ve bu işin her aşamasına ne kadar emek verdiğiniz bu hikayelerden tutun da şişelere, kutulara, parfümlere, parfümlerin içindeki notalara varıncaya kadar belli oluyor. Bunun yanında bu platformda bizlere sevgilerinizi iletmeniz, yakınlık kurmanız, hediyeler vermeniz ne kadar ince ve yine ne kadar hoş. Başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Başta sizlere ve Altuğ üstada teşekkür etmek istiyorum. Her şeyin hayallerinizdeki gibi olması dileğiyle aramıza hoş geldiniz.

• zulkarneyn
        zulkarneyn Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        hoşgeldiniz mert bey, Teşekkür ederiz herşey için..

• Mert Bey aramıza hoş geldiniz.
      Göğsümüzü kabartıyorsunuz, ellerinize emeklerinize sağlık.
      Ayrı bir başlıkta Murat Bey ile birlikte sorularımızı cevaplasanız çok harika olur. Eminim herkesin soracağı yüzlerce soru vardır.
      Yapılan indirimlerin yanında ayrıca bu jestiniz için çok teşekkürler.
      Yolunuz açık olsun.

Yorum

• İnsanımızın ne kadar sıcak kanlı ve birliğe önem verdiğine örnek oldu splitte yaşananlar. Gerek organize eden gerek üreten gerekse katılan hatta katılamayacağını bildirip teşekkür eden , emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorum

• Umarım bu splitin tekrarı olur. Kokuları hakkında en ufak bir fikrim yok. Şişeli almak isteyipte kör alış olmasın diye, ufak ml'ler şeklinde talepte bulundum.

Yorum

• tövbemi geri aldım dayanamadım bari azaltarak bırakayım dedim...
            burun tiryakisiyiz sonuçta dimi
            tadımlık aşağıdakileri alayım bari

Nishane Vain & Naive 5 ml
            Nishane Colognise 10 ml
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              hangimiz değiliz ki

• marooned
              marooned Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              burun tiryakiliği de sigara gibi, azaltarak bırakılmıyor

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              paket almıyorum dal dal alıyorum parfümü de

• Bence bu splitin bir yaz ayağı bir de kış ayağı olsun.

Yorum

• B-612, Vain&naive, Munegu, Boszporusz 5'er ml rica edeyim

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Nishane ile tanışmam 2015 yılında Berkan Başoğlu'nun gurme kokular bloğundan 16 lık extrait serinin discovery setini çeklişle kazanmamla başlamıştı gözüm gibi koruduğum benim için manevi değeri çok yüksek olan bir hediye bu...Mert bey ve Murat beye çıktıkları bu güzel yolda sonsuz başarılar diliyorum...Nishane yi çok seviyorum

Yorum

• Hundred Silent Ways 53 ML Şişe Fiyatı 395 TL ML Fiyatı 7.5 TL

Dikkat çekici duruyor, 10 ml rica edeceğim. Feminen denmiş genelde ama yine de şans vermek istiyorum.

Yorum

• Altug hocam benim 60 ml lik cologniseyi zahmet olmazsa 100 ml yapalim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Yapalım hocam. Telefondan bu işleri beceremiyorum pc başına geçince hallederim 👍

• altuğ hocam benim taleplerımde şu değişiklilkeri yapabılırmıyız
                    hacivat (tamamen iptal etsek)
                    B-612 (full şişeliden 28ml yarım şişeli şeklinde de güncellesek)

Yorum

• Altuğ hocam 10 ml wulong cha, 10 ml de ambra calabria alabiir miyim

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• Benim Hacivat talebimi 15 ml'e çıkarıp ilk şişeyi kapatalım isterseniz

Yorum

İşleniyor...
                        X