Teşekkür ederim hocam.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
Arkadaşlar selamlar,
Bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum. Öncelikle Türkiye’de parfüm severler ile bir araya gelebileceğimiz bir platform olmasından dolayı sitede emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Türkiye’nin ilk niş parfüm markası olarak başladığımız yolculuğumuz dünyanın en bilinen parfüm markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dünya otoritelerinin de son yıllarda çıkan en güçlü niş marka olarak göstermesi de bizi oldukça kamçılıyor. Şu an itibariyle 45 ülkede Türk markası olmanın gururuyla ülkemizin adını bütün önyargılara rağmen gururlu temsil ediyoruz. En başından beri bizlere desteğini esirgemeyen severlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Ama kendi vatanımızdan insanların sevgisi ve övgüsü bizim için en önemlisi.
Bunun yanında Altuğ için de özel bir teşekkür istiyorum, bizlerle sizleri bir araya getirmek için verdiği emekler paha biçilemez.
Splite gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum, sizlerin ilgisi ve övgüsü olmadan yaptığımız işin hiç önemi yok, çünkü işiniz de ticari anlamda ne kadar başarılı olursanız olun, insanları mutlu etmediğiniz hayatlarına dokunmadığınız sürece yaptığınız işin bize göre çok da bir anlamı yok. Bildiğiniz gibi koleksiyonlarımızda bir şekilde hikayeler anlatıp insanların gönüllerine dokunmaya çalışıyoruz, umarız bu işi hakkıyla becerebiliyoruzdur. Sizin de bu ilginiz bizim gönlümüze dokundu.
Bundan sonra da kendi bildiğimiz yolda özgün bir şekilde ilerleyen diğerlerinin taklit etmek için yarıştığı bir marka olmak için var güçle çalışmaya devam edeceğiz.
Aranıza katılmamın vesilesiyle de 3 adet full şişeli parfümü Altuğ’un yönetiminde hediye etmek istiyorum. ( hediye edilecek arkadaşlar kendileri seçebilir hangi parfümü istediklerini ) herkes parfümlere çok aşina olduğu için full kutu herkesin daha çok hoşuna gider diye düşündüm.
Herkese tekrar çok teşekkürler.
Sevgiler,
Mert Güzel
- 33 beğenme
Yorum
-
Mert Bey merhaba. Nishane bütün dünyada göğsümüzü kabartıyor, gerçekten gurur duyuyoruz. Ve tabiki parfümleriniz harika. Her parfüm sever mutlaka çok beğenebileceği parfümler bulabiliyor koleksiyonunuzda. Parfümlerinizin arkasındaki hikayeler ise gerçekten çok hoş ve bu işin her aşamasına ne kadar emek verdiğiniz bu hikayelerden tutun da şişelere, kutulara, parfümlere, parfümlerin içindeki notalara varıncaya kadar belli oluyor. Bunun yanında bu platformda bizlere sevgilerinizi iletmeniz, yakınlık kurmanız, hediyeler vermeniz ne kadar ince ve yine ne kadar hoş. Başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Başta sizlere ve Altuğ üstada teşekkür etmek istiyorum. Her şeyin hayallerinizdeki gibi olması dileğiyle aramıza hoş geldiniz.
-
hoşgeldiniz mert bey, Teşekkür ederiz herşey için..
-
Mert Bey aramıza hoş geldiniz.
Göğsümüzü kabartıyorsunuz, ellerinize emeklerinize sağlık.
Ayrı bir başlıkta Murat Bey ile birlikte sorularımızı cevaplasanız çok harika olur. Eminim herkesin soracağı yüzlerce soru vardır.
Yapılan indirimlerin yanında ayrıca bu jestiniz için çok teşekkürler.
Yolunuz açık olsun.
- 6 beğenme
Yorum
-
tövbemi geri aldım dayanamadım bari azaltarak bırakayım dedim...
burun tiryakisiyiz sonuçta dimi
tadımlık aşağıdakileri alayım bari
Nishane Vain & Naive 5 ml
Nishane Colognise 10 mlİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
Nishane ile tanışmam 2015 yılında Berkan Başoğlu'nun gurme kokular bloğundan 16 lık extrait serinin discovery setini çeklişle kazanmamla başlamıştı gözüm gibi koruduğum benim için manevi değeri çok yüksek olan bir hediye bu...Mert bey ve Murat beye çıktıkları bu güzel yolda sonsuz başarılar diliyorum...Nishane yi çok seviyorum
- 7 beğenme
Yorum
-
Hundred Silent Ways 53 ML Şişe Fiyatı 395 TL ML Fiyatı 7.5 TL
Dikkat çekici duruyor, 10 ml rica edeceğim. Feminen denmiş genelde ama yine de şans vermek istiyorum.
Yorum
Yorum