Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Mugler Cologne

Yorum

• Yesterday Haze Imaginary Author Dekant bitsin diye kullanıyorum.Benim için hiç bir şey ifade etmeyen bir parfüm oldu ne yazık ki.

Yorum

• L'instant de Guerlain EDT

Yorum

• Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben EdP'sini kuvvetli bulduğumdan EdT'yi körlemesine almıştım. Ama koku çok boğucu geldi, J'Adore'un daha da ağırı gibiydi, sanırım amber fazla baskındı. Rengi koyu parlak turuncuya dönmüştü. Geri götürüdüm ve sorun olduğunu kabul edip aldılar. Bir zaman sonra EdP'sini edindim. Merak ettim, sizdeki normal renginde ve daha hafif, ferah mı EdP'ye göre?

• Frozenwings
          Frozenwings Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Pour homme demeyi unutmuşum.
          L'instant'ın kadınlar için olan EDP versiyonunun bal ve manolya zemininde giden pudralı yoğun bir koku olduğu aklımda kalmış, ama EDT'si ile ilgili pek bilgim yok. EDT'si vanilya içeriyorsa o, renk değişikliğine sebep olmuş olabilir mi?

• Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben de forumda genelde erkeklerin rağbet ettiği kokuların tartışıldığını unutmuşum. Burada erkek nüfusu kadınlara göre epey fazla galiba, bilemiyorum...
          Tam da tarif ettiğiniz gibidir EdP, bende pudralı yönü belirgin olmamakla birlikte... İçerikte vanilya görünmüyor ama şu Guerlinade meselesi gerçekse, var olmalı.

• Nishane Wulong Cha , misss gibi ferah ferah insanın adeta içini açıo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• Hermes - Gentaine Blanche

Yorum

• Bu yaz en çok Trussardi My Name kullanıyorum, tertemiz bir krem kokusu.

Yorum

• Nishane - Hacivat

Yorum

• Boucheron Jaipur EDP

Yorum

• PdN New York Intense. En iyi maskülenler listemde Russian Musk'la birlikte başa oynayan Nicolai kreasyonu. Insana hem fougere hem de chypre keyfini aynı anda yaşatan muazzam bir tasarım. Caron 3rd Man'e benzetiyorum ama NYI daha rafine ve 3rd Man'deki burnu yoran güçlü karanfil (baharat) notası yok.

Yorum

• sur le toit

Yorum

• Ormonde Man

Yorum

• Green Irish Tweed. Zamansız klasik. Evet yaş istiyor, evet herkes beğenmeyebilir, evet herkese yakışmaz.
                        estefanyen

Yorum

• Herod
                          Herod Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          yaş 40 olunca daha fazla benden yaş istemez diye düşünüyorum güzel kokudur zaarr

• jovoy les jeux sont faits. İçten içe seviyorum galiba bu parfümü. Hatta biraz lüks hissettiriyor diyebilirim. Sıcak havalar için iyi bir tercih değil ama yaz akşamları sırıtmaz.

Yorum

• Bleu de Chanel - Eau de Parfum

Yorum

• Nishane - Wulong Cha

Yorum

İşleniyor...
                            X