Mugler Cologne
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
Yorum
-
Ben EdP'sini kuvvetli bulduğumdan EdT'yi körlemesine almıştım. Ama koku çok boğucu geldi, J'Adore'un daha da ağırı gibiydi, sanırım amber fazla baskındı. Rengi koyu parlak turuncuya dönmüştü. Geri götürüdüm ve sorun olduğunu kabul edip aldılar. Bir zaman sonra EdP'sini edindim. Merak ettim, sizdeki normal renginde ve daha hafif, ferah mı EdP'ye göre?
-
Pour homme demeyi unutmuşum.
L'instant'ın kadınlar için olan EDP versiyonunun bal ve manolya zemininde giden pudralı yoğun bir koku olduğu aklımda kalmış, ama EDT'si ile ilgili pek bilgim yok. EDT'si vanilya içeriyorsa o, renk değişikliğine sebep olmuş olabilir mi?
-
Ben de forumda genelde erkeklerin rağbet ettiği kokuların tartışıldığını unutmuşum. Burada erkek nüfusu kadınlara göre epey fazla galiba, bilemiyorum...
Tam da tarif ettiğiniz gibidir EdP, bende pudralı yönü belirgin olmamakla birlikte... İçerikte vanilya görünmüyor ama şu Guerlinade meselesi gerçekse, var olmalı.
-
PdN New York Intense. En iyi maskülenler listemde Russian Musk'la birlikte başa oynayan Nicolai kreasyonu. Insana hem fougere hem de chypre keyfini aynı anda yaşatan muazzam bir tasarım. Caron 3rd Man'e benzetiyorum ama NYI daha rafine ve 3rd Man'deki burnu yoran güçlü karanfil (baharat) notası yok.
- 7 beğenme
Yorum
-
Green Irish Tweed. Zamansız klasik. Evet yaş istiyor, evet herkes beğenmeyebilir, evet herkese yakışmaz.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum