Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Armaf - Club de Nuit Intense..ne diyeyim fragrantica'da 600'ün üstünde kişi Creed'in "Aventus"una benzetmiş..biraz abarttım bugün.. 10 kes sıktım..herkes kokuyu merak ediyor..freş ama sucul değil...meyvemsi ama tiki değil ..dumansı havası var tütsülü değil..klassik havası var modern de..başlangıçtaki limon biraz burnu irite ediyor; ama 2 dakika sonra harman yerine oturuyor. O harman ki..toplamı tekil parçalarından daha üstün.
Xerjoff Dolce Amalfi. Oldukça doğal kullanılmış ayva ve karanfil ilk başta sanki karanfili bol kullanılmış bir ayva reçeli gibi bir izlenim veriyor. İlerleyen dakikalarda yeşil elma, kakule ve tolu balsam kendini göstermeye başladığında o ilk baştaki tatlığından sıyrılıp ferah aynı zamanda balzamik bir gövdeye oturuyor ve ara ara oyuncu değişiklikleriyle bu parfümün son demlerine kadar devam ediyor. Kalıcılık ve farkedilirlik baharlık-yazlık bir parfüm için oldukça iyi. Hem kadın hem erkek kullanımına uygun tam bir unisex. Sonuç olarak ara ara kullanmaktan keyif alacağım bir parfüm
Son Düzenleme matrai; 09-07-18, 19:06. Tarafından yapıldı.
Akşam iş dönüşü metrobüste bir arkadaş Tauer lddm sürmüştü nasıl canım çektiyse yanımda varken hazır kullanayım dedim...
yoksa bizim forumdan bir arkadaş mıydı acaba
Yorum