Fendi - Life Essence
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
Ben koku profili olarak oldukça beğenmiştim Tempo'yu ama çok çabuk yok oldu, farkedilirlik neredeyse sıfır. Sen nasıl buldun Sercan hocam?
- 5 beğenme
Yorum
-
Ben kendime değil de eşime uyabilecek bir parfüm diye düşünmüştüm ama olmadı. Onun üzerinde daha da çabuk yok oldu. Zaten aynı gün Amouage Epic Woman'ı deneyince bir anda bütün diğer parfümler gözümden düştü Bir iki gün düşünüp şu Minty'deki Epic'i alsam mı derken ben düşünene kadar onu da sen aldın, beni masraftan kurtardın )
-
Epic Woman degerini bilen emin ellerde
-
Hermes sur le nil sanki yeşil bir çayırın akan bir derenin yanındayım koyunlarımı otlatıyorum kuş sesleri cıvıl cıvıl ferah bir gün güneş yeni açmış dag tepelerindeki kar erimemiş su sesi geliyor kulağıma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHer Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mmtmtlu1903 View PostHermes sur le nil sanki yeşil bir çayırın akan bir derenin yanındayım koyunlarımı otlatıyorum kuş sesleri cıvıl cıvıl ferah bir gün güneş yeni açmış dag tepelerindeki kar erimemiş su sesi geliyor kulağıma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar
Bence bostanda dolaşıyormuş izlenimi veriyor. Domatesler, salatalıklar arasında. Hangisini yesem şaşırmış durumdayım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHer Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 1 Beğen
Yorum
-
Aynen öyle.
Güzel bir yazlık kısacası.Son Düzenleme serif_aydogar; 09-07-18, 14:23. Tarafından yapıldı.
Yorum