Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün OJ Montabaco Intensivo kullandım, zihnimde canlandırdığım kokuyla alakasız bir parfümle karşılaştım. Süet ve sanıyorum kakule notaları baskın bir parfüm ve zaman geçtikçe hafif sabunsu floral bir hal aldı. Ayrıca hiç tütün algılayamadım ancak belli ki doğal ve kaliteli bir parfüm. Performans müthiş..

Yorum

• Pekji odoon kullandim.
      Son Düzenleme Byodorr; 18-06-18, 20:17. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Bayram sonrası ilk iş günü biriken ve yoğunlaşan işler, hızla akan zaman, koşturma, telaş, stresten sabahtan beri parfüm kullanamadım. Şimdi ise Gucci Pour Homme II ile stres atıyorum.

Yorum

• French lover günüydü

Yorum

• Gündüz Eternity,gece Bvlgari Iris D'or kullandım.Yarın sabah için planım Michael.Üçünü de çok beğeniyorum.Çiçeksi ama asla sıradan ve silik olmayan kokular.

Yorum

• MFK Silk Mood Extrait.

Yorum

• Güne başlangıç MFK APOM. Yoğun portakal çiçeği içinde ferah ve taze bir his

Yorum

• Adp Fico Di Amalfi

Yorum

• Versace Dylan Blue. El mahkûm

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Lancome O de l'orangerie kullandım bu sabah. Sevdiğim ve giyebildiğim 2 kadın parfümünden biridir kendisi.

Yorum

• boucheron jaipur edp...
                        temiz temiz temiz...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Bugün MAC - Ruby Woo'yu tam olarak test ettim tenimde.

Harley Davidson ekibine yeni girmiş otuzlu yaşlarına basmak üzere olan, göğüs ucundaki piercing deri yeleğinin arasından parlayan, yine deri pantolonuna uyumlu botlarıyla göze ağır hitap eden saçları ve sakalları oldukça uzun, AC/DC müptelası anarşist bi' tip düşünün.

İşte Ruby Woo o arkadaşın motorunun arkasında oturan kışkırtıcı kadına ait.

--------

Üzerinde bi' hafta önce sigara söndürülmüş vişneli deri parçası, arsız kırmızı, Tuscan Leather familyası... MAC

Sağlam kalıyor, geç çıkıyor tenden. Tam hayal ettiğim gibiydi...

Çok teşekkürler dewnew

- Stop the car...
                          - What ?!
                          - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Terre d’Hermes edt

Yorum

• bu sıcakta ne alakaysa; sl borneo 1834

Yorum

• Comme des Garcons 2 . Sıcak havada daha ferah yönünü hissettirdi, bergamot, çay ve tütsüyü ön planda hissediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X