PdM Nisean
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 11 beğenme
Yorum
-
🌸Shiseido Zen Moon Essence ve Shiseido Energizing Fragrance ve Türk Kahvesi 🌸
Yüzyıl Savaşları ertesi sükûnet..
Zen Moon Essence, son derece zarif akşam güneşi altında topraksı ve meyveli ruj. Beni çok şaşırtan bir parfüm, bir yerden bir yere uçuyordum, ikinci kapıyı beklerken hadi dedim havalimanı dükkanlarında parfüm deneyeyim yine, o sırada bunu sıktım bileğime başka birkaç parfümle birlikte, çıktım dışarı, yok burnumu alamıyorum bileğimden. Zen klasikten -felsefi yönüne tezat- pek haz etmem, baktım Zen flanker’ı ama olsun, direkt hitabet bana. İyi ki almışım deyip yol boyu bileğimi kokladım durdum. Paçulisi tam kıvamında.
Energizing Fragrance, bol karabiberli kırağı yağmış müge. Yoğun karabiber kullanımı benim tahammül sınırımın bir tık üzerinde neredeyse hapşuracağım, tazeleyiciliği hoş ancak olsa da olur olmasa da olur kategorisinde.
Efendim Türk Kahvesi de şekersiz, oh mis..
- 6 beğenme
Yorum
-
Vintage Karl Lagerfeld - Classic. Tam bir buruk portakal - turunç kokusu. Eski kafa ve bugünkü turunç kullanımından çok daha farklı, silajı yüksek güçlü bir parfüm. Vintage ile günümüz parfümleri arasında ki hissettiğim en temel fark özellikle koku karakteri ve güçlülüğü. Vintage parfümlerin çoğunun kendine has ve güçlü karakteri var. Günümüzde ki parfümler gün geçtikle birbirine benzer notalarla piyasaya sürülüyor
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avalon View PostVintage Karl Lagerfeld - Classic. Tam bir buruk portakal - turunç kokusu. Eski kafa ve bugünkü turunç kullanımından çok daha farklı, silajı yüksek güçlü bir parfüm. Vintage ile günümüz parfümleri arasında ki hissettiğim en temel fark özellikle koku karakteri ve güçlülüğü. Vintage parfümlerin çoğunun kendine has ve güçlü karakteri var. Günümüzde ki parfümler gün geçtikle birbirine benzer notalarla piyasaya sürülüyor
- 1 Beğen
Yorum
Yorum