Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• PdM Nisean

Yorum

• Ankara'da hava sıcaklığı gün içinde 26-27 derecelerde. Bugün ne sıksam sıksam dedim ve elim aslında mevsime pek uygun olmasa da Kemi Hayat'a gitti. Gün içinde 3 iltifat aldım.

Yorum

• adg profumo

Yorum

• Bugün piyasa işi takılıyoruz. Zara - Teahupoo

Yorum

• tauer lddm ile devam...
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Değerini bilin hocam, güzel kokudur.

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              gbüzel koku olabilir yalnız eni pek etkilemedi tatsız tuzsuz eti form bisküvi gibi olsa da olur olmasa da hani

• Xerjoff - Nio

Yorum

• Nishane - Hacivat. Seviyorum bu kokuyu, bir de çok hızlı şekilde anosmi geliştirmese keşke. Başkaları hissederken ben hissetmiyorum.
              ​​​​

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Çok az miktarda (gerçekten az ama ) bir kaç gün kullanın daha sonra anosmi etkisi hafifliyor.

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Dediğiniz gibi yapayım, enseye bir fıs

• Terenzi Ursa günü

Yorum

• Pekji Eaumer. İçinde herhangi bir sentetik sucul nota olmadan turunçgiller ve çiçeklerle yakalanmış harika bir akor ve tam bir deniz kenarı düşü...

Yorum

• Dior Sauvage.

Yorum

• Kinski

Yorum

• Click image for larger version  Name:	3D9BE435-C385-4EF3-B799-90CC416183B8.jpeg Views:	2 Size:	100.1 KB ID:	78208 🌸Shiseido Zen Moon Essence ve Shiseido Energizing Fragrance ve Türk Kahvesi 🌸
                      Yüzyıl Savaşları ertesi sükûnet..
                      Zen Moon Essence, son derece zarif akşam güneşi altında topraksı ve meyveli ruj. Beni çok şaşırtan bir parfüm, bir yerden bir yere uçuyordum, ikinci kapıyı beklerken hadi dedim havalimanı dükkanlarında parfüm deneyeyim yine, o sırada bunu sıktım bileğime başka birkaç parfümle birlikte, çıktım dışarı, yok burnumu alamıyorum bileğimden. Zen klasikten -felsefi yönüne tezat- pek haz etmem, baktım Zen flanker’ı ama olsun, direkt hitabet bana. İyi ki almışım deyip yol boyu bileğimi kokladım durdum. Paçulisi tam kıvamında.
                      Energizing Fragrance, bol karabiberli kırağı yağmış müge. Yoğun karabiber kullanımı benim tahammül sınırımın bir tık üzerinde neredeyse hapşuracağım, tazeleyiciliği hoş ancak olsa da olur olmasa da olur kategorisinde.
                      Efendim Türk Kahvesi de şekersiz, oh mis..
                      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Vintage Karl Lagerfeld - Classic. Tam bir buruk portakal - turunç kokusu. Eski kafa ve bugünkü turunç kullanımından çok daha farklı, silajı yüksek güçlü bir parfüm. Vintage ile günümüz parfümleri arasında ki hissettiğim en temel fark özellikle koku karakteri ve güçlülüğü. Vintage parfümlerin çoğunun kendine has ve güçlü karakteri var. Günümüzde ki parfümler gün geçtikle birbirine benzer notalarla piyasaya sürülüyor

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: avalon View Post
                          Vintage Karl Lagerfeld - Classic. Tam bir buruk portakal - turunç kokusu. Eski kafa ve bugünkü turunç kullanımından çok daha farklı, silajı yüksek güçlü bir parfüm. Vintage ile günümüz parfümleri arasında ki hissettiğim en temel fark özellikle koku karakteri ve güçlülüğü. Vintage parfümlerin çoğunun kendine has ve güçlü karakteri var. Günümüzde ki parfümler gün geçtikle birbirine benzer notalarla piyasaya sürülüyor
                          Fotograf paylasabilir misiniz?

Yorum

• avalon
                            avalon Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Tabiki.

• Shay blue blood orange...
                          duş sonrası portakal bahçesi efekti yaşattı...
                          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                          X