Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• 🌸 Elizabeth Arden 5th Avenue ve Jovan White Musk for her 🌸

Sabah bambaşka bir parfüm demlendi bende tekrar, ancak anneme gelince anne parfümlerine saygı duruşu..

5th Avenue; elegan, sabunsu ve parlak sarı çiçek aranjmanı ve ıhlamur ağacının tam da şu sıra sokaklara buram buram aromasını saldığı enfes çiçeği. Zerafetin annem hali.

White Musk, tatlı yapay temiz beyaz misk. Tahammül sınırımın üstünde yapaylıkta olmasa, iyi bir fax sabunu kokulu misk kolonyası olurmuş. Anne teninde sırıtmıyor, ilginç..
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      benim annem de şu sıralar Elizabeth Arden 5th Avenue kullanıyor. Ne güzel oldu burada karşılaşmak bu parfümle.

• dewnew
      dewnew Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      ali Anne parfümü tescilidir o zaman. Zamansız bir klasik, çok severim 5th Avenue’yu.

• L'artisan Timbuktu. İlk fısta gözlerinizi kapatın ve kendinizi Afrika'da her yönüyle sizi şaşırtmış bir kabilenin arasında, onlarla beraber tütsülerin yakıldığı, kokulu ve aromalı otların kullanıldığı, ateş, toprak ve gecenin bedeninizle ruhunuzu teslim aldığı, doğa ile barış içinde kendi iç dünyanıza yapacağınız belki de hayatın manasına dair keşiflerde bulunacağınız bir ayindesiniz. Bütün bunları hissettiren baskın vetiverin topraksı paçuliyle inanlımaz harmanlanması sonucu adeta tek nota gibi hissedilmesi, Afrikaya'ya özgü Karo-Karounde çiçeği, kompozisyona antik hissi veren papirus notası ile tütsü notasının son derece doğal uyuşması. Myrhh ve benzoinle de parfümdeki mistik ve ruhani havanın tamamlanması. Parfüm ayrıca biber, kakule ve mango ile karakter, canlılık ve derinlik kazanıyor. Bertrand Duchaufour nasıl bir usta olduğunu bu parfümle kanıtlamış.
    estefanyen

Yorum

• Medea
      Medea Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kaleminize sağlık. Bugün ben de Timbuktu kullandım. Basit gibi duran derinlikli bir parfüm... Performans açısından da oldukça mutlu edenlerden. Havalar ısınmaya başladığında gözüm hep bu parfümü arıyor. Yedeklediğim birkaç parfümden biri.

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      matrai caliban teşekkür ederim

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Medea Teşekkür ederim Mete üstad. Gerçekten de derinlikli ve yedeklenmesi gereken bir parfüm benim için de.

• Xerjoff Uden

Yorum

• Chanel Bleu Edp. Performansı yüksek genel beğeniye çok uygun bir parfüm. Üst notalar kesinlikle çok leziz. Genel kanının aksine fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Yaz kış kurtarıcı

Yorum

• Akşam üzeri,rüzgarlı bir istanbul.Hafif dozaj Xerjoff Casamorati 1888.

Yorum

• Hiç mevsimi değil ama Jubilation XXV.

Yorum

• Dior Homme

Yorum

• Miroir des majestelerini kullandım bugün...
              mevsimi değil ama can bu çekiyor işte casamorati benzeri o yokken bu var...
              notaları kakule kişniş yasemin portakal çiçeği süet amber oud...
              sillaj ve kalıcılık çok iyi...

İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• terre dhermes

Yorum

• Creed - Aventus

Yorum

• Frederic Malle Monsieur, çok çok beğendim. Tam bir "monşer".

Yorum

• dior homme cologne

Yorum

• Dior Bois D'Argent. Kuru odunsuların kremsi çiçekler ve tatlımsı notalarla muhteşem uyumu. Bana göre alanında ki en başarılı çalışmalardan bir tanesi. Kalıcılık ve farkedilirlik sanki daha iyi gibi gördüm ben bu sefer. Sabah çok erken sıktım halen buram buram kokuyor.

Yorum

• avalon
                          avalon Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Lolita Lempicka Au Masculin çağrışımı yapmıştı bende. Ama bois d'argent te kullanılan notalar inanılmaz doğal.Kalıcılık bende 1 saati geçmemişti.

• Heeley - Sel Marin. İzmirin havasına yakıştı bugün

Yorum

• Gucci By Gucci Pour Homme

Yorum

İşleniyor...
                          X