Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yeniden John Varvatos Oud'a döndüm. Benim için mutluluğun kokusudur kendisi...

Yorum

• İki gündür Mustafa'dan tadımlık gelen Pryn Parfum Ayothaya'yı kullanıyorum. Bende genel olarak hissettirdikleri şöyle oldu:

Bir güney doğu Asya Budist tapınağının içi...
      İçinde kutsal emanetler bulunan ve birkaç yüzyıldır açılmamış hafif rutubetli, küflü, eski ahşap bir kutu...
      Şifalı olduğuna inanılan geleneksel bir ot-baharat-reçine karışımı...

Bir yandan keskinlik bir yandan da hafif tatlılık veren uhrevi hissiyatlı reçineler, az dumanlı bir tütsü, tatlımtırak keskinliğe sağlam bir destek veren karanfil, parlak tarçınla gelen sıcak baharat takviyesi, eski ve kuru ahşapların rutubetli havasını veren paçuli ana gövdeyi oluştururken neredeyse deri esintisi veren kirli çiçeksiliği dengeleyen sıcak egzotik çiçeksilik, aromatik yeşilimsi otsuluk, arada bir kendisini gösterip ferahlık vermeye çalışan vetiver boyut ve zenginlik katan diğer unsurlar... Tematik bir koku profiline sahip olması nedeniyle genel beğeniye pek uymayan, kullanıldığında etraftan iltifat alma ihtimali çok düşük, içinde bulunulan ruh haline göre sevmenin de nefret etmenin de mümkün olduğu, karakterli ve ilginç bir parfüm. Performans, ortalama değerlerin biraz üzerinde seyrediyor.

Yorum

• Eve geldiğimde tekrar denemek maksatlı Frederic Malle Promise sıktım. Açılışından kapanışına kadar beni çok memnun etti tek şikayetçi olduğum nokta tam bir iso-e bombası ve bu yüzden kokuyu sıktıktan sonra hissedemeyip etrafıma sormam ve bu doğrultuda kokunun hissedildiğini anlamam. Net bir şekilde deneyimledikten sonra kesin bir hükme varacağım gibi.

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ahh şu İso-e

• Azzura
          Azzura Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kesinlikle abi

• ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Tribünlere oynayan iso-e'yi kınıyorum

• Ysl L'homme

Yorum

• Atelier Rebul Jasmine EDC intense

Yorum

• Kıymetlimleydik. GREEN IRISH TWEED

Yorum

• Chanel edition blanche kullandim. Ferahlatici ancak tek düze seyreden bir yapısı var. Limon kolonyasindan hallice...

Yorum

• Shıseıdo Basala harika . Hafif Cdg 2 man havasıda var .

Yorum

• Nishane boustporuts ile boğaz havası

Yorum

• Bugün French Lover kuşanmıştım.Kimseden bir tepki almadım ama olsun .Zaten Niş'lerle tanıştıktan sonra insanların ne dediğine bakamıyorum.Vetiver,ılık baharatlar,sedir ve melek otuyla gün boyu baharda toroslarda gezdim.Teşekkürler Pierre.

Yorum

• ali
                      ali Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      French Lover ne güzel bir kokudur. Yayılımı düşük olsa da harikalığından bir şey kaybetmiyor gerçekten.

• chanel edition blanche

Yorum

• Millesime Imperial

Yorum

• Bugün günlerden Terre D’Hermes 2008 kesinlikle bir niş kalitesinde yenilerini bilmem ama eskisi herseyden güzel

Yorum

• Creed Aventus . Yoruma gerek yok.

Yorum

• Nishane - Hacivat

Yorum

İşleniyor...
                            X