Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Adip Cipresso di Toscana

Yorum

• Adp Profumo

Yorum

• Guerlain - Habit Rouge

Yorum

• TF Tobacco Vanille...
          başlangıçtaki karanfil yerine incir olsaymış nasıl harika bir parfüm olurmuş dediğim...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• avalon
            avalon Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Herod Sırf şu incir saplantım yüzünden Le Labo Noir 29'u deneyemediğim için bir hayli üzülmüştüm. TF TV konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Bu arada Herod'u denedikten sonra Tobacco Vanille'ye benzetmelerine çok şaşırdığımı söylemem gerekiyor. Koku tarzı olarak birbirlerine yakın olmadığını düşünüyorum. Sizin sayenizde Herod'da radarıma girdi

• Herod
            Herod Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            bende vardı riyafes kardeşime hediye etmiştim...herod bir başkadır benim için mov arabesque yi ona benzetmişler tv ile benzerlik aynı tarz olmalarından kaynaklı sadece...müsait bir zamanda buluşalım incir kokulu ninfeo mio yu deneteyim size olmazsa decant gönderebilirim hediye babında nasıl isterseniz.

• Straight To Heaven Extreme.Sen nasıl bir şeysin.Hafif sıcaklarda daha bir farkedilir oldu.

Yorum

• Ambre Russe

Yorum

• Tiziana Terenzi Casanova
              bence Terenzi markanın en güzeli en gizemli kokusu Casanovaya şans verenin seveceğini düşünüyorum

Yorum

• Clive Christian X for Men. İlk izlenimim sedir ve meşeyosunu çok yoğun ve çok doğal.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
                  Clive Christian X for Men. İlk izlenimim sedir ve meşeyosunu çok yoğun ve çok doğal.
                  biraz daha sillajı olsaymış şişesine o kadar para verebilirdim fakat roja dove reckless yapmış sillajlısını fiyatı hiç sorma
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Dior - Sauvage. Bahsedilen performansını bir türlü alamıyorum, burnum mu alışıyor acaba.

Yorum

• tommy bahama st. barts ..bol meyvemsi ferah ..yaz heyacanını sıktığınız anda yüreğinizde hissediyorsunuz.kalıcılığı yaz parfümü olmasına rağmen oldukça iyi.

Yorum

• Parfums de Marly - Herod - Kokusunu özledim sıktım.

Yorum

• avalon
                          avalon Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Özletiyor kendisini kerata

• Herod
                          Herod Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          akşam bir iki fıslatayım canım çekti

• Piizman
                          Piizman Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Özleyenler bi fıs sıktı bile

• Frederic Malle - Superstitious

Frederic Malle kalitesini bilenler bilir. Genel yapı itibariyle POAL'a benzeyen fakat onun kadar ağır hissedilmeyen, aksine sizi kullanılabilirliği daha yüksek bir aldehitler ve gül bombası. Normalde çok güllü parfümleri sevmem ama POAL ve Superstitious bu denklemin dışında. Bana gül notasını sevdirdiler diyebilirim. Kalıcılığı ve farkedilirliği muazzam. Girdiğim ortamda dikkat çeken yapısı var. Sabahtan beri kokumu soran çok oldu

Yorum

• Bugün ki misafirimiz Andy Tauer Le'au. Turunç ağırlıklı bir parfüm olmasına rağmen orta notalara indikçe biraz daha odunsu iris notalarının etkili olduğu bir parfüme dönüşüyor. Vintage Karl Lagerfield daki buruk turunç kullanımının daha modern yorumlanmış hali gibi. Biraz tatlı biraz buruk biraz odunsu. Hepsinden biraz var. Yaz kullanımına uygun bir parfüm olsada puanım 10 üstünden 6.5. Orta notalarda ki yapaylık ve tatlılık oranı biraz daha az olsaymış gerçekten başarılı bir çalışma olacakmış

Yorum

• Madigan Fresh Edt

Yorum

İşleniyor...
                            X