Adip Cipresso di Toscana
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
TF Tobacco Vanille...
başlangıçtaki karanfil yerine incir olsaymış nasıl harika bir parfüm olurmuş dediğim...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 16 beğenme
Yorum
-
Herod Sırf şu incir saplantım yüzünden Le Labo Noir 29'u deneyemediğim için bir hayli üzülmüştüm. TF TV konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Bu arada Herod'u denedikten sonra Tobacco Vanille'ye benzetmelerine çok şaşırdığımı söylemem gerekiyor. Koku tarzı olarak birbirlerine yakın olmadığını düşünüyorum. Sizin sayenizde Herod'da radarıma girdi
-
bende vardı riyafes kardeşime hediye etmiştim...herod bir başkadır benim için mov arabesque yi ona benzetmişler tv ile benzerlik aynı tarz olmalarından kaynaklı sadece...müsait bir zamanda buluşalım incir kokulu ninfeo mio yu deneteyim size olmazsa decant gönderebilirim hediye babında nasıl isterseniz.
-
-
- 9 beğenme
Yorum
-
Frederic Malle - Superstitious
Frederic Malle kalitesini bilenler bilir. Genel yapı itibariyle POAL'a benzeyen fakat onun kadar ağır hissedilmeyen, aksine sizi kullanılabilirliği daha yüksek bir aldehitler ve gül bombası. Normalde çok güllü parfümleri sevmem ama POAL ve Superstitious bu denklemin dışında. Bana gül notasını sevdirdiler diyebilirim. Kalıcılığı ve farkedilirliği muazzam. Girdiğim ortamda dikkat çeken yapısı var. Sabahtan beri kokumu soran çok oldu
- 11 beğenme
Yorum
-
Bugün ki misafirimiz Andy Tauer Le'au. Turunç ağırlıklı bir parfüm olmasına rağmen orta notalara indikçe biraz daha odunsu iris notalarının etkili olduğu bir parfüme dönüşüyor. Vintage Karl Lagerfield daki buruk turunç kullanımının daha modern yorumlanmış hali gibi. Biraz tatlı biraz buruk biraz odunsu. Hepsinden biraz var. Yaz kullanımına uygun bir parfüm olsada puanım 10 üstünden 6.5. Orta notalarda ki yapaylık ve tatlılık oranı biraz daha az olsaymış gerçekten başarılı bir çalışma olacakmış
- 10 beğenme
Yorum
Yorum