Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Cdg 2 Man. Puslu havayı bulduk. Biraz gizemli kokalım

Yorum

• Tom Ford Noir Femme
      Şekerli olmayan tatlılığı ile çiçeksi gurme rakiplerinin arasından kolaylıkla sıyrılıyor.
      Çok soğuk günlerden ziyade böyle serin havaların kokusu.

Yorum

• Nishane Karagöz. Daha önce de bahsetmiştim, kıyafet seçen bir parfüm diye. Klasik giyimin getirdiği ciddiyeti biraz dağıtmasıyla çok dikkat çeken bir parfüm. Bugün iltifat bile aldı.
        estefanyen

Yorum

• Herod
          Herod Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          ne koktuğunu anlamadığım bir parfüm hiç sinmedi içime decant aldım hediye ettim...

• ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hatta güzel bile kokmuyor hocam

• Bentley For Men Intense

Yorum

• creed viw ve üstüne viking...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Sıcak denizlerden soğuk denizlere..

• Herod
            Herod Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            kutupta malibu keyfi diyelim

• Nicolai NY Intense

Yorum

• Amouage opus V. Opus serisinin bir çok kişiye göre en iyi parfümü. Parlak canlı ve güçlü bir çiçeksi

Yorum

• Aventus 17TO1 batch

Yorum

• Chanel allure

Yorum

• Acqua di Parma Mirra... Hafif kirlilik ve az biraz dumansılık da barındıran ama zorlayıcılığı olmayan hatta gayet beyefendi denebilecek, nitelikli bir mürün merkezde olduğu, sonlara doğru amberin de sıcaklık ve boyut kattığı balzamik bir çalışma. Korktuğum gibi bir melankolik hava çıkmadı karşıma. Tatlılık da çok az ve dengeleri bozmadan verilmiş. İşin içine vanilyanın karıştırılmamış olması hoşuma gitti. Mür, pek keskin ve ilacımsı değil. Aşırılıklar içermeyen dengeli bir yapı mevcut. Olağanüstü şeyler yapmıyor belki ama eli yüzü düzgün, keyifle kullanılabilecek bir mür parfümü olarak fena bulmadım. Genel beğeniden pek uzaklaşmadan farklılık yaratabilmiş. Kalıcılık oldukça uzun, farkedilirlik ortalama seviyelerde ama uzun süre tene çok yakın kalmadan etkisi devam etti bende.
                  Son Düzenleme Medea; 10-05-18, 20:34. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Majestesi bir de viw le denedim...
                    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Gucci PH 2. Designerlerin güzellerinden

Yorum

• Kilian Straight To Heaven Extreme.Olmuş Flanker.

Yorum

• Parfümlerime bakarken iki fıs ambre russe sıktım bileğime. Bekledim gözlerimi kapatıp neler hissettirdiği, hangi notalarını hissettiğime baktım.

Özetlemem gerekirse;

-Açılışı oldukça güzel tarz bir deri (sert acımsı) ve şampanya ile votka karışımı hissettirdi bana. Açılışı harika.

-Orta notalara geçişi oldukça hızlı oluyor 15 20 dakika sonrasında şampanya öndeyken hafif dumansı hissiyatta (tütsü sanırım ama amouage gibi değil isli bir tütsü) çok leziz bir çay notası ve huş ağacı amber birlikteliği hissediliyor. Bence bu parfümde çayın kullanımı çok dikkat çekici şampanya ile birlikte hem kokuya amberin oryantal tarzını azaltmada hem de ferah ve canlı modern bir hava katmakta.

-Dip notalara geçince hissedilen daha yoğun bir amber olmakta oryantal yönü artmış baya bi tatlılaşan ancak kaliteden ödün vermeden ilerleyen ve hala tütsü ve huş ağacının olduğu bir halde tenden ayrılıyor.

En çok hissettiğim notalar; deri, tütsü, amber, huş ağacı, çay, votka ve şampanya.
                          Son Düzenleme Azzura; 10-05-18, 23:16. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Ormonde jayne black gold. Geza schoen ne yapsa gider. Tabi ormondelerden elemek lazım. Koku tarzları çok farklı değil. Montobacco çok daha güçlü olduğundan seçimim montobacco oldu.

Yorum

İşleniyor...
                            X