Terre d’Hermes
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Amouage Beach hut... İsminin hakkını veriyor. Bir tatil havası, rahatlık ve ferahlık biraz da tembellik hissettiren bir çalışma Bugün kullandığımda daha çok sevdim. Bracken'deki otsu ambiyans bu parfümde farklı notalarla daha iyi bir yöne evrilmiş. Nane kullanımı sırıtmamış, diş macunu etkisi vermemesiyle benim beğenimi kazandı. Hoş ferah bir yazlık. Performans çok iyi gerçekten. Şişeli edinme konusunda arada kaldım diyebilirim. Kendine daha fazla çekmeyi başarabilecek mi merak içindeyim. Ancak ilk fısta Amoauge'dan yüksek beklentimi karşılamadı diyebilirim.
- 11 beğenme
Yorum
-
🌸 Michael Kors Michael EDP for women ve Yves Rocher Tendre Jasmin 🌸
Çiçeğim ise gözbebeğim arap yasemini/yıldız yasemin.
Michael EDP, kremsi ve tropikal özelliği baskın tatlı sümbülteber. Sümbülteberin zehirli keskin kısımları budanmış, daha inorganik ama daha eğlenceli, daha sevilesi, popüler kültüre dönük olsa da sıyrılan.
Tendre Jasmin ise düz, ferah, doğal, temiz ve net bir yasemin kompozisyonu. Yasemin. Hoş bir yasemin.
- 5 beğenme
Yorum
-
Akşam için Diptique Oud Palao.Zengin, karanlık ,odunsu gül.Fragranticada oud ıspahan'a benzetilmiş,ben denemediğim için yorum yapamayacağım.Ama gül oud kombosunun tütünle harika yorumu.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum