Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Terre d’Hermes

Yorum

• Amouage Beach hut... İsminin hakkını veriyor. Bir tatil havası, rahatlık ve ferahlık biraz da tembellik hissettiren bir çalışma Bugün kullandığımda daha çok sevdim. Bracken'deki otsu ambiyans bu parfümde farklı notalarla daha iyi bir yöne evrilmiş. Nane kullanımı sırıtmamış, diş macunu etkisi vermemesiyle benim beğenimi kazandı. Hoş ferah bir yazlık. Performans çok iyi gerçekten. Şişeli edinme konusunda arada kaldım diyebilirim. Kendine daha fazla çekmeyi başarabilecek mi merak içindeyim. Ancak ilk fısta Amoauge'dan yüksek beklentimi karşılamadı diyebilirim.
      estefanyen

Yorum

• Medea
        Medea Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bir Amouage parfümü gibi değil gerçekten de...

• ali
        ali Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Evet Mete hocam. Yeni çıkan "imitation" nasıl acaba. Bizim gibi sahteciliğin zirve yaptığı bir ülkede parfümü beğenip de soracak olanlara verilecek cevabın imitasyon olması da ayrıca bir sorunsal

• Click image for larger version

Name:	2A13F072-C8AA-4B6E-AD37-F4C877CBC107.jpeg
Views:	260
Size:	128.1 KB
ID:	75892 🌸 Michael Kors Michael EDP for women ve Yves Rocher Tendre Jasmin 🌸

Çiçeğim ise gözbebeğim arap yasemini/yıldız yasemin.

Michael EDP, kremsi ve tropikal özelliği baskın tatlı sümbülteber. Sümbülteberin zehirli keskin kısımları budanmış, daha inorganik ama daha eğlenceli, daha sevilesi, popüler kültüre dönük olsa da sıyrılan.

Tendre Jasmin ise düz, ferah, doğal, temiz ve net bir yasemin kompozisyonu. Yasemin. Hoş bir yasemin.
      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Mona di Orio - Violette Fumee

Yorum

• Tiziana Terenzi Porpora

Yorum

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam Portrait of a Lady ile benzetiliyor bu Porpora. Siz PoL'i biliyorsanız kıyas yapmanızı rica edeceğim. Ben iki parfümü de denememiş biri olarak ileride PoL almayı düşünüyordum. Belki porpora alırım???

• Kosovic
            Kosovic Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hocam POL denemedim. Porpora nasıl dicek olursanız, açılışı bana The House of Oud markasının Blessing Silence parfümünü anımsattı, gül, freş, mentollü bir açılışı var. Henüz çözemedim parfümü, elimde ki dekant bitene kadar bir sonuca varırım herhalde.

• Tom Ford Noir Extreme

Yorum

• Salvatore ferragamo Terra Rossa

Yorum

• Tiziana Terenzi Andromeda
              Şeftali,Armut,Vanilya,Elma,Bergamot,Amber...
              Saydıklarımın hepsini ayrı ayrı algılayabildiğim, harmanı müthiş bir koku. Tam bir Unisex.

Yorum

• Franck Boclet - Cocaine. Sadece bir fıs ve inanılmaz bir performans...

Yorum

• coromandel&aventus

Yorum

• MFK - Aqua Universalis

Yorum

• Chanel Pour Monsieur

Yorum

• Dior Homme 2013

Yorum

• Uzunca bir aradan sonra Caron Yatagan

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Akşam için Diptique Oud Palao.Zengin, karanlık ,odunsu gül.Fragranticada oud ıspahan'a benzetilmiş,ben denemediğim için yorum yapamayacağım.Ama gül oud kombosunun tütünle harika yorumu.

Yorum

• Medea
                              Medea Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Oud Ispahan'ın ilk bölümlerine değil de daha çok 3-4 saat sonraki yani gülsuyu etkisinin azaldığı haline benziyor. Çok ayağa düşmüş bir temanın hiç fena sayılmayacak dolgun, sağlam dokulu örneklerinden biri Oud Palao.

• doors
                              doors Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Oud,gül kombosunu sevmeyen bana bile kendine sevdirdi.Gerçekten üzerinde çalışılmış,güzel bir örnek.
                          İşleniyor...
                          X