Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version  Name:	9E8B0113-E069-4CBD-9B83-7EBCE5CD51CA.jpeg Views:	1 Size:	1.03 MB ID:	75321 🌸 Frederic Malle Portrait of a Lady ve Gucci Gucci EDP 🌸

Portrait of a Lady, Şebnem’in ‘karanlık’ çehrelerinden biri. Sanki barok sarayın karanlık puslu arka bahçesinde, tarlatanlı ve taftalı siyah kıyafetime aldırmadan, batan dikenlerden dolayı elimden nemli toprağa damlayan cılız kana rağmen, kokusu kesif kocaman ve simsiyah güllerimle uğraşırken, birinin benden habersiz beni resmetmesi ve çağlar ötesine taşıması gibi. Cüretkar, soğuk, dramatik, şiirsel, etkileyici, asi, yaratıcı, olgun, asil karakterli.

Gucci EDP, hafif buhurlu, az pudralı ve baharatlı deri. Deri; kadın parfümlerinde beklenilene kontrast, oldukça animalik dozda ancak ustalıkla ve naifçe kullanılmış, bu da parfümü hem sıradışı ve gizemli hem de içgüdüsel bir hale bürümüş. Gözümde deneysel ancak çokça ses getirmesi gereken bir çalışma iken üretimi sonlandırılmış. Yine de özgün parfümlere saygı kuşağında önemli bir taltifle hakkı teslim edilmesi gerekenlerden.
    Son Düzenleme dewnew; 28-05-18, 16:57. Tarafından yapıldı.
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• creed royal my fair

Yorum

• Hermes Arizona yeşillik yok , agaçlar yok ,yagmur yok ..sadece aromatik eski kafa oldugnu söyliyebilirim.Başarılımı ? evet çok rafine .Ama dedigim gibi bayag eski kafa.

Yorum

• Cdg luxe champa

Yorum

• Sth

Yorum

• Hermessence - Cedre Sambac

Yorum

• Unique'e Luxury Chypre Toscano. Tenimde daha çok safran/süet ağırlıklı bir parfüm olarak yansıdı bana. Safrana eşlik eden en belirgin akor, temiz dumanlı ve yumuşak bir aromatik odunsuluk (belirgin olarak sedir) oldu. Diğer yan oyuncular çok hafif bir çiçeksilik, belki biraz tatlı sıcak baharatlar ve inceden bir vanilya oldu. Nishane Suede et Safran'a benzerliği oldukça fazla. Ona oranla biraz daha yumuşak, biraz daha kadın kullanımına da izin veren karakterde. Büyük değişimler gözlemlemedim ve tabi çok özgün olduğunu da söyleyemeyiz ama kalite hissiyatı yüksek ve bu kulvardaki benzerleri arasında yer bulmayı hakeden bir parfüm. Performans olarak Suede et Safran'dan daha aşağıda ama kesinlikle güçsüz, silik bir parfüm değil.

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Bana Tuscan Leatherin yeşili gibi geldi. Hani Tom Ford Çıkarsa bu kokuyu Vert D'Tuscan olarak isimlendirirdi

• Medea
                  Medea Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  TL'deki huş ağacı katranı veya küllük gibi kokan kısımlar falan yok, o yüzden Suede et Safran'a daha yakın geldi bana ama ne demek istediğini anladım ve aynı fikirdeyim, benim de Suede et Safran'ın daha yumuşak hali derken söylemeye çalıştığım şey o.

• Xerjoff Rönesans

Yorum

• Molecule 01

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• Amouage Beach Hut. Amouage bu sefer yazlık işini gerçekten becermiş. Daha da üstüne çalışması gereksiz. Şimdi kışlıkta interlude ta bıraktığı yerden devam edebilir

Yorum

• Ayothaya denedim 1 saat kadar önce, psikolojim bozuldu. Hiç benlik değilmiş

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                        Amouage Beach Hut. Amouage bu sefer yazlık işini gerçekten becermiş. Daha da üstüne çalışması gereksiz. Şimdi kışlıkta interlude ta bıraktığı yerden devam edebilir
                        Performans olarak bu kadar güçlü yazlık parfüm azdır. Koku olarak da ortalamanın üzeri. Genel beğeniden yürüyelim denmese daha da iyi bir iş çıkabilirmiş ama yazlık parfüm sıkıntısı düşünülünce gideri var.

Yorum

• Gece duş sonrası sel de vetiver...
                          vetiver temasını sevmemi sağlayan baştan sona kalite kokan bir parfüm hakkını vermiş...
                          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Güzel
                            Ekli Dosyalar

Yorum

• Adp Fico di Amalfi

Yorum

İşleniyor...
                              X