Masque - Russian Tea
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 10 beğenme
Yorum
-
KARALARIN_CEMAL hocam üşenmedim baktım tek tek. En son ayın 15'de kullanmışım. Yani ara ara kullanıyorum. Tepkinize pek anlam veremedim doğrusu.!
-
Sadece bu forum da değil Ali hocam, diğer forumlarda da görüyorum Aventus kullananları, bundan dolayı böyle bir yorum yaptım. Bu arada tepkim, sadece espri ile yaklaşmak istedim. Son olarak tercih meselesi herkesin sevdiği bir kokuyu bir başkası sevecek diye bir kaide yok. Evet Aventus baştan sona kalite kokuyor ama ben sevmiyorum. Bundan sonra yorum yaparken daha dikkatli olmaya çalışacağım kusuruma bakmayın.
-
🌸 L’Artisan Parfumeur Drole de Rose ve Vivienne Westwood Anglomania 🌸
Biri hüzünlü, diğeriyse protest gül.
Drole de Rose :
'Elbette seviyorum seni' dedi çiçek ona. 'Benim yüzümden bunu bile anlayamadın. Ama artık hiçbir önemi yok. Tabii, sen de benim kadar aptallık ettin. Artık mutlu olmaya bak. Şu fanusu da bırak elinden. İstemiyorum onu.'
-'Ya rüzgar..?'
'O kadar da hasta değilim. Gecenin serinliği bana iyi gelir hem. Çiçeğim ben..'
-'Peki ya hayvanlar..?'
'Kelebeklerle tanışmak istiyorsam, birkaç tırtıla katlanmam gerek.Çok güzel bir şey olmalı bu..Ziyaretime kim gelir yoksa?Sen uzaklarda olacaksın.Büyük hayvanlara gelince, onlardan korkum yok.Benim de pençelerim var..'
Bunu derken dört tanecik dikenini göstermişti.'Madem gitmeye karar vermişsin, çek git hadi!'
Aslında,Küçük Prens ağladığını görsün istemiyordu. Pek gururlu bir çiçekti....
Anglomania:
Madonna-Like a Prayer
- 7 beğenme
Yorum
Yorum