Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Havayı biraz serin bulmuşken Tauer LDDM. Açılışındaki baharat esintisinin üzerimde büyüleyici bir etkisi var. Yakın çevremde bulunan insanların da parfüm, müzik, yeme-içme, dekorasyon, giyim gibi konularda benimle aşağı yukarı aynı kafada olması nedeniyle şanslıyım.

Yorum

• Bir adam varmış; bahçesinde yavru bir köpek ve kuzusu varmış, bir de çimenler, çiçekler, havuz mavuz falan...
      Gel zaman git zaman bu köpek ile kuzu dost olmuşlar, tabi zaman akıp gidiyor büyümüş eşek sıpaları serpilmişler her neyse;
      Adam neye istinaden bir gün büyümüş kuzuyu artık her ne olduysa koyun mu denir büyüğüne bilemedim şimdi onu kesmiş!!!
      Vermiş mama kasesinde en yakın dostunun önüne, köpeğe yani. Köpek de koklamış böyle snifff sniffff başlamış ''Viiiııığğğgggk ığğğgggkhhhh'' ağlamaya.
      Yememiş.

Papillon - Salome.

Yorum

• Bvlgari black kullandıkça sevdiren pardümlerden

Yorum

• Almost Transparent Blue. Harika

Yorum

• Amouage opus III kullandım bugün.

Yorum

• İstanbul un bu güzel bahar akşamlarını Xerjoff Fars ile taçlandırdım. Xerjoff un sevdiğin nadir parfümleri arasında.

Yorum

• Kilian straight to heaven

Yorum

• Nishane duftblüten- Açılışı hafif geniz yakan bir mentolle başlıyor ve arkadan ama çoook arkadan çiçeksi notaları alabiliyorum. Bu parfümü kaçırılmış fırsat olarak görüyorum. Bence çok güzel olabilirdi

Ek not. Bu parfümün çiçeksiliği artmalı, yine bunun gibi tuhaf bir çiçeksiliğe sahip SJP Covet ile harmanlayım dedim. Galiba şahdı şahbaz oldu.
                  Son Düzenleme aydın10; 22-05-18, 07:27. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Medea
                    Medea Yorumladı
                    Yorumu düzenleme

• kaside
                    kaside Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Düftblüten'i de covet'i de çok beğenirim ama siz söyleyene kadar benzediklerini düşünmemiştim.

• bleu de chanel

Yorum

• Bugünkü splitin şerefine; Nishane - Hacivat. Her ne kadar yazlık parfüm olarak düşündürse de çok sıcak havaların kokusu olmadığını düşünüyorum. Açık hava, esinti ve hafif serinliğe ihtiyacı var. Yoksa gücüyle ve yayılımıyla insanı boğabiliyor.

Yorum

• ali
                      ali Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Aynen, size katılıyorum.

• Jubi men

Yorum

• Creed Aventus. İyi bir batch (17R01) bu kadar mı farkedermiş. 17N01 kullandığımda performansı dolayısıyla hayal kırıklığı yaşamıştım ancak 17R01 ile arayı düzelttik.

Yorum

• Versace Dylan Blue

Yorum

• Tous Man Intense / Pek kimsede burnuma çarpmayan, sade, kendine münhasır bir koku. Bu sebeple de başka bir seviyorum.

Yorum

• Memo İtalian Leather

Yorum

İşleniyor...
                            X