Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Masque - Russian Tea

Yorum

• Bentley Azure

Yorum

• Jubilation XXV. Süper dengeli bir parfüm. Elim çok gitmiyor ama pişman da etmiyor. Biraz ortam ve kıyafet istiyor sanki

Yorum

• Aventus
          estefanyen

Yorum

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            KARALARIN_CEMAL hocam üşenmedim baktım tek tek. En son ayın 15'de kullanmışım. Yani ara ara kullanıyorum. Tepkinize pek anlam veremedim doğrusu.!

• KARALARIN_CEMAL
            KARALARIN_CEMAL Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Sadece bu forum da değil Ali hocam, diğer forumlarda da görüyorum Aventus kullananları, bundan dolayı böyle bir yorum yaptım. Bu arada tepkim, sadece espri ile yaklaşmak istedim. Son olarak tercih meselesi herkesin sevdiği bir kokuyu bir başkası sevecek diye bir kaide yok. Evet Aventus baştan sona kalite kokuyor ama ben sevmiyorum. Bundan sonra yorum yaparken daha dikkatli olmaya çalışacağım kusuruma bakmayın.

• ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Anladım hocam çok popüler bir parfüm haklısınız. Sanırım düz yazı olduğu için, jest ve mimiklerden yoksun bir diyalog olması sebebiyle yanlış anlaşılmalar oluyor. Yine sanıyorum ki yüz yüze bana bunu söyleseydiniz ikimiz de gülüyor olurduk.

• Giorgio Armani Rouge Malachite ile devam, çok cezbedici

Yorum

• Dior Homme Sport 2012. Keşke daha performanslı olsaymış...4-5 saat performans zor alıyorum.

Yorum

• Nishane Zenne kullandım bugün. Açılıştaki meyveler biraz kafa karıştırıyor. Birkaç saat içinde vanilyalı kremsi gardenya kokusuna dönüşüyor.

Yorum

• Atkinsons Pirates Grand Reserve, vanilya rom bulutu içinde dolaşıyorum. ismini de kompozisyonunu da sevdim bu parfümün.

Yorum

• Bvlgari - Man Extreme

Yorum

• Dönüş yolunda bu kasvetli boğucu havaya cartier declaration çok iyi geldi...
                    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Atkinsons Oud save the Queen

Yorum

• Guerlain vetiver

Yorum

• Click image for larger version

Name:	8232362D-313A-4E9D-AB3B-3A3E5DF2888C.jpeg
Views:	203
Size:	979.9 KB
ID:	74802 🌸 L’Artisan Parfumeur Drole de Rose ve Vivienne Westwood Anglomania 🌸
                          Biri hüzünlü, diğeriyse protest gül.
                          Drole de Rose :
                          'Elbette seviyorum seni' dedi çiçek ona. 'Benim yüzümden bunu bile anlayamadın. Ama artık hiçbir önemi yok. Tabii, sen de benim kadar aptallık ettin. Artık mutlu olmaya bak. Şu fanusu da bırak elinden. İstemiyorum onu.'
                          -'Ya rüzgar..?'
                          'O kadar da hasta değilim. Gecenin serinliği bana iyi gelir hem. Çiçeğim ben..'
                          -'Peki ya hayvanlar..?'
                          'Kelebeklerle tanışmak istiyorsam, birkaç tırtıla katlanmam gerek.Çok güzel bir şey olmalı bu..Ziyaretime kim gelir yoksa?Sen uzaklarda olacaksın.Büyük hayvanlara gelince, onlardan korkum yok.Benim de pençelerim var..'
                          Bunu derken dört tanecik dikenini göstermişti.'Madem gitmeye karar vermişsin, çek git hadi!'
                          Aslında,Küçük Prens ağladığını görsün istemiyordu. Pek gururlu bir çiçekti....

Anglomania:
                          Madonna-Like a Prayer
                          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Moresque Contessa kullandım, Casamorati varken gereksiz olmuş

Yorum

• Creed Viking. Her kullanılışımda farklı bir yönünü keşfettiğim parfümlerden. Bu tarzı seviyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X