Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfums de Marly Layton.Kitlelere hitap gücü yüksek.Performansı ortalama üstü.Yaz aylarında hafif dozajlamaylada kullanılabilir.

Yorum

• Fort&Manle Süleyman Le Magnifique... Hafif ısınan havalarda performans daha iyi oldu.. elma tarçın ambergris cok guzel kullanılmış
      estefanyen

Yorum

• Reminiscence Noir de Reminiscence.
        ''Noir'' kelimesinin içini her anlamda dolduran ve dışına taşırıp çevresini de olumsuzluğa bulayan karanlık sanat. Bir şeyler yanıyor, bir şeyler eriyor, bir şeyler külleniyor ve soğuyup yok oluyor. Arada kan kokusu alıyorum bu da iyi bir şey. Serge Noire'de o kelimeyi iyi dolduranlardan ancak aradaki fark Serge Noire'nin cenaze töreni gibi Reminiscence Noir'in ise ölüm anı gibi kokması.

Yorum

• Jovoy Incidente Diplomatique

Yorum

• Ormonde Jayne zizan. Açılışındaki keskin limon notası çok hoşuma gitti. . Yasemin notasından dolayı ADP essenzaya benzettim. Kalıcılığı ve silajı vasat gibi.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Armani Acqua Di Gio Profumo. Güvenli Liman

Yorum

• James Heeley L'Amandiere...
                zarif, olgun beyaz çiçekler ve çocukluğu hatırlatan ciklet kokusunun keyifli bir karışımı

Yorum

• Tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım..Michael kors extreme night

Yorum

• Aventus

Yorum

• YSL Opium Homme EDT. Yıldız anason, frenk üzümü ve vanilyanın harika uyumu. EDP'sini de çok merak ediyorum.

Yorum

• ADP Fico di Amalfi... Önce canlılık veren turunçgillerle sonra kadına daha yakın duran çiçeklerle, kibar ve yumuşak odunsulukla karışık yeşil incirin ve yaprağının son derece pozitif ve mutluluk veren bir enerjisi var. Oldukça Akdenizli... Armani Privé Figuier Eden'le paralellikler, benzerlikler kurmak kaçınılmaz. Figuier Eden, daha kremsi ve pürüzsüz, daha rafine ve lüks bir kıvamdayken, Fico di Amalfi daha naif ve ilerleyen bölümleri biraz daha kadına yakın gibi. Ancak performans açısından Figuier Eden tartışmasız açık ara önde, hem kalıcılık hem farkedilirlik çok çok daha yüksek.

Yorum

• Paris EDP kullandım.

Yorum

• Atelier rebul no 94

Yorum

• iyi haftalar olsun...
                              güzel bir güne herod la başlamak...
                              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Le Labo The Noir 29

Yorum

İşleniyor...