Cok tesekkur ederim arkadaslar. Var olun.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Brandroom+Dış İlişkiler Spliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Mustafa hocam geçmiş olsun ben ödemeyi yaptım iki gün önce ama Annemi kaybettik,taziyemiz var,yazamadım kusura bakmayın
Yorum
-
-
Başsağlığında bulunan bütün arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Allah kalanlarımıza hayırlı uzun ömürler versin.Forumdan bir arkadaşınız olarak şunu tavsiye etmek isterim,anne ve babalarınız hayattaysa onlara çok iyi bakın,sarılın,güzel vakitler geçirin,hayat çok kısa.
- 7 beğenme
Yorum
-
$ Tabloyu nihayet güncelleyebildim. Biraz daha ciğerleri iyileştirip splite başlayacağım. Malum bölüştürme yaparken çok fazla parfüme maruz kalıyorum. Önümüzdeki hafta sonuna doğru tamamen atlatmış olursam benim için 1 günlük işi var Anlayışınıza sığınıyorum. Selamlar.. $Son Düzenleme cantona8; 21-04-18, 15:56. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post$ Tabloyu nihayet güncelleyebildim. Biraz daha ciğerleri iyileştirip splite başlayacağım. Malum bölüştürme yaparken çok fazla parfüme maruz kalıyorum. Önümüzdeki hafta sonuna doğru tamamen atlatmış olursam benim için 1 günlük işi var Anlayışınıza sığınıyorum. Selamlar.. $
- 2 beğenme
Yorum
-
Çok teşekkür ederim iyiyim Herod serif_aydogar Atlattım çok şükür. Kontrole gitmiştim tamamen temizlenmiş dedi doktor. Bu hafta da istirahat edip enerjimi topluyorum.
- 4 beğenme
Yorum
-
Tekrardan geçmiş olsun Mustafa hocam, daha 2 ay öncesi annem atlattı aynı hastalığı, 1 aydan fazla sürdü. Akciğeri su toplamıştı ama biz bunu 2 doktor kontrolünden sonra 3. doktora doğru teşhisi buldurarak hastalığı tedavi ettirdik. Göğüs altından delik açıp hortumla akciğerdeki biriken suyu çektirdiler. Ondan sonra annem rahatlamaya başladı. Çok tehlikeli bir hastalık, yanlış tedavi görmeden teşhisin erken konulması gerekiyor. Allah sağlık sıhhat versin, gerisi olur gider hocam.
Yorum