Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Brandroom+Dış İlişkiler Spliti (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Cok tesekkur ederim arkadaslar. Var olun.

Yorum

• Mustafa hocam geçmiş olsun ben ödemeyi yaptım iki gün önce ama Annemi kaybettik,taziyemiz var,yazamadım kusura bakmayın

Yorum

• cornelius
        cornelius Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.

• Medea
        Medea Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Başsağlığı ve bol sabır diliyorum. Huzur içinde uyusun anneniz. Güzel anılarınız zihninizde hep canlı kalsın.

• connoisseur
        connoisseur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin.

• Gani gani rahmet eylesin
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Powerty View Post
        Mustafa hocam geçmiş olsun ben ödemeyi yaptım iki gün önce ama Annemi kaybettik,taziyemiz var,yazamadım kusura bakmayın
        Başınız sağ olsun.

Yorum

Mustafa hocam geçmiş olsun ben ödemeyi yaptım iki gün önce ama Annemi kaybettik,taziyemiz var,yazamadım kusura bakmayın
          Cok cok uzuldum Ali hocam. Allah nur icinde yatirsin. Sizlere de sabirlar versin. Kusurluk hicbisey yok. :/

Yorum

Hocam başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Yorum

Merhume annenize Allah'tan rahmet , size ve yakınlarına da sabırlar diliyorum...

Başınız sağ olsun....

Yorum

• Başsağlığında bulunan bütün arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Allah kalanlarımıza hayırlı uzun ömürler versin.Forumdan bir arkadaşınız olarak şunu tavsiye etmek isterim,anne ve babalarınız hayattaysa onlara çok iyi bakın,sarılın,güzel vakitler geçirin,hayat çok kısa.

Yorum

• Başınız sağ olsun.

Yorum

• Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin hocam

Yorum

• $ Tabloyu nihayet güncelleyebildim. Biraz daha ciğerleri iyileştirip splite başlayacağım. Malum bölüştürme yaparken çok fazla parfüme maruz kalıyorum. Önümüzdeki hafta sonuna doğru tamamen atlatmış olursam benim için 1 günlük işi var Anlayışınıza sığınıyorum. Selamlar.. $
                      Son Düzenleme cantona8; 21-04-18, 15:56. Tarafından yapıldı.

Yorum

• F.essence oud
                        F.essence oud Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Geçmiş olsun önemli olan sağlık Mustafa hocam gerisi teferruat olur gider

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
                      $ Tabloyu nihayet güncelleyebildim. Biraz daha ciğerleri iyileştirip splite başlayacağım. Malum bölüştürme yaparken çok fazla parfüme maruz kalıyorum. Önümüzdeki hafta sonuna doğru tamamen atlatmış olursam benim için 1 günlük işi var Anlayışınıza sığınıyorum. Selamlar.. $
                      Mustafa sen sağlığına kavuş öncelikle. Gerisi hallolur.

Yorum

• Arkadaslar merhabalar. Bugun bolusturmeyi yapip yarin kargolamayi dusunuyorum. Bilginiz olsun. En gec ptesi herkese ulasmis olur

keyifli haftalar..

Yorum

• çok geçmiş olsun umarım iyisindir...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Çok teşekkür ederim iyiyim Herod serif_aydogar Atlattım çok şükür. Kontrole gitmiştim tamamen temizlenmiş dedi doktor. Bu hafta da istirahat edip enerjimi topluyorum.

Yorum

• Ugur
                            Ugur Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Toparlamanıza sevindim. Çok geçmiş olsun hocam

• KARALARIN_CEMAL
                            KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Tekrardan geçmiş olsun Mustafa hocam, daha 2 ay öncesi annem atlattı aynı hastalığı, 1 aydan fazla sürdü. Akciğeri su toplamıştı ama biz bunu 2 doktor kontrolünden sonra 3. doktora doğru teşhisi buldurarak hastalığı tedavi ettirdik. Göğüs altından delik açıp hortumla akciğerdeki biriken suyu çektirdiler. Ondan sonra annem rahatlamaya başladı. Çok tehlikeli bir hastalık, yanlış tedavi görmeden teşhisin erken konulması gerekiyor. Allah sağlık sıhhat versin, gerisi olur gider hocam.

• cantona8
                            cantona8 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Buyuk gecmis olsun Ragip hocam. Ben o kadar agir gecirmedim cok sukur.
                        İşleniyor...
                        X