Aynen oyle Aylin hocam.. o yuzden diyorum ya.. ekonomi bizi bu hale getirdi aslinda. Olay tamamen kurlarla alakali.. yoksa pryn denen parfum 150 dolar.. dolar 4 lira olursa euro 5 lira olursa bu fiyatlar bize kacinilmaz oluyor. En iyisi bu bahaneyle emekliye ayrilmak sanirim...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Brandroom+Dış İlişkiler Spliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Mustafa hocam yine yeni yeniden eline sağlık.
Pryn Marcello 50ml (ml 14,5₺) 4 ml
D.S. & Durga Burning Barbershop 50ml (ml 16₺) 3 ml
Naomi Goodsir Cuir Velours 50ml (ml 12₺) 3 ml
Pryn Mogao 50ml (ml 11,5₺) 3 ml
Rica edeceğim.
Yorum
-
Ayrıca kurlardan ve fiyatlardan çok şikayet edenlere bir tavsiyem olacak;
Ml bazlı bakmayın arkadaşlar. Hep 50 liralık alınca sorun kalmıyor. Eskiden 5 ml geliyordu artık 3 ml alabiliyorsunuz. Cebinizden aynı para çıkıyor ve kur artışından etkilenmiyorsunuz. Hatta eskiden 5 ml alıp 50 lira vereceğiniz bazı ürünlerden 3 ml alıp 45 lira falan veriyorsunuz. Aradaki karı nereye harcayacağınız size kalmış...
3 ml için split yapanları tek tek uğraştırdığıma mı yanayım, 3 ml ürün seçerken masrafı fazla oldu deyip elediklerime mi yanayım bilemedim.
- 6 beğenme
Yorum
-
Mert hocam durum vaziyet budur agzina saglik. Her defasinda 50 liralik benzin alma durumu gibi oluyor.
Ben de artik ugrasmaya deger bulmuyorum yalan yok. Hayirlisi bakalim. Bu spliti de halledelim de...
- 3 beğenme
Yorum
-
Mustafa hocam asıl şimdi uğraşmak lazım aslında. Şişelilere ulaşım imkanı azaldıkça splitlerin önemi daha fazla artıyor. Zaten bu hobi yaşayacaksa split yapanların ve dekant verenlerin sayesinde yaşayacak. Siz de bırakırsanız TR'de bu iş daha fazla yayılmadan ölüp gider. Sephora ne getirirse onu kullanır otururuz aşağı.
-
Talep gelmeyince ugraslar bir heves kirikligina yol aciyor evet ben de katiliyorum dedigine ama ulke gerceklerimiz de bu maalesef. Ben sahsen dusuk mlli parfumlere yonelmeye basladim splitlerde. Cunku 100ml gibi buyuk sayilabilecek parfumlere gore daha hizli doluyorlar. Ebatlar da ml fiyatlarina olumsuz etki ediyor haliyle. Kurlardan ise zaten bahsettik
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post+ 100 lira iken yüzüne pek bakmadigimiz parfumlerin simdilerde 220 230 bandinda gittigini gormek bu isin artik zenginlerin hobisi oldugu yonunde bir algi yaratti bende. Biz de yakinda 5 ml alir aramizda ceviririz esrar gibi
Aramızda çevirme işi de mantıklı aslında.
- 2 beğenme
Yorum
-
ocak söndüren bir split olmuş,eminim forumdaşların çoğuda benim gibi iç geçire geçire kokulara bakıp ,saniyenin 1/1000 hızla akla gelen kredi kartı+elden borçları ve faturaları düşünüp ,bok yeme otur oturduğun yerde diye içinden geçiriyor.....
- 1 Beğen
Yorum
-
# Arkadaşlar son ekleme çıkarmaları yapacağım. Daha önce denemediğimiz Margiela markası ve Mancera'nın yeni parfümlerinden Black Gold'u ekliyorum. Orto Parisi'ler Nasomatto ayarında parfümler bu arada. Performansları neredeyse aynı. Bence Terroni ile birlikte en güzel iki parfümü listede. Takdir yüce forumun tabi ki Saygılar. #
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum