Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Brandroom+Dış İlişkiler Spliti (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Aynen oyle Aylin hocam.. o yuzden diyorum ya.. ekonomi bizi bu hale getirdi aslinda. Olay tamamen kurlarla alakali.. yoksa pryn denen parfum 150 dolar.. dolar 4 lira olursa euro 5 lira olursa bu fiyatlar bize kacinilmaz oluyor. En iyisi bu bahaneyle emekliye ayrilmak sanirim...

Yorum

Mustafa hocam benim FB Ashes i 60 ml e çıkaralım

Yorum

Mustafa hocam yine yeni yeniden eline sağlık.

Pryn Marcello 50ml (ml 14,5₺) 4 ml
        D.S. & Durga Burning Barbershop 50ml (ml 16₺) 3 ml
        Naomi Goodsir Cuir Velours 50ml (ml 12₺) 3 ml
        Pryn Mogao 50ml (ml 11,5₺) 3 ml

Rica edeceğim.

Yorum

Ayrıca kurlardan ve fiyatlardan çok şikayet edenlere bir tavsiyem olacak;

Ml bazlı bakmayın arkadaşlar. Hep 50 liralık alınca sorun kalmıyor. Eskiden 5 ml geliyordu artık 3 ml alabiliyorsunuz. Cebinizden aynı para çıkıyor ve kur artışından etkilenmiyorsunuz. Hatta eskiden 5 ml alıp 50 lira vereceğiniz bazı ürünlerden 3 ml alıp 45 lira falan veriyorsunuz. Aradaki karı nereye harcayacağınız size kalmış...

3 ml için split yapanları tek tek uğraştırdığıma mı yanayım, 3 ml ürün seçerken masrafı fazla oldu deyip elediklerime mi yanayım bilemedim.

Yorum

Mert hocam durum vaziyet budur agzina saglik. Her defasinda 50 liralik benzin alma durumu gibi oluyor.

Ben de artik ugrasmaya deger bulmuyorum yalan yok. Hayirlisi bakalim. Bu spliti de halledelim de...

Yorum

• mertus
              mertus Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Mustafa hocam asıl şimdi uğraşmak lazım aslında. Şişelilere ulaşım imkanı azaldıkça splitlerin önemi daha fazla artıyor. Zaten bu hobi yaşayacaksa split yapanların ve dekant verenlerin sayesinde yaşayacak. Siz de bırakırsanız TR'de bu iş daha fazla yayılmadan ölüp gider. Sephora ne getirirse onu kullanır otururuz aşağı.

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Talep gelmeyince ugraslar bir heves kirikligina yol aciyor evet ben de katiliyorum dedigine ama ulke gerceklerimiz de bu maalesef. Ben sahsen dusuk mlli parfumlere yonelmeye basladim splitlerde. Cunku 100ml gibi buyuk sayilabilecek parfumlere gore daha hizli doluyorlar. Ebatlar da ml fiyatlarina olumsuz etki ediyor haliyle. Kurlardan ise zaten bahsettik

+ 100 lira iken yüzüne pek bakmadigimiz parfumlerin simdilerde 220 230 bandinda gittigini gormek bu isin artik zenginlerin hobisi oldugu yonunde bir algi yaratti bende. Biz de yakinda 5 ml alir aramizda ceviririz esrar gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
              + 100 lira iken yüzüne pek bakmadigimiz parfumlerin simdilerde 220 230 bandinda gittigini gormek bu isin artik zenginlerin hobisi oldugu yonunde bir algi yaratti bende. Biz de yakinda 5 ml alir aramizda ceviririz esrar gibi
              Çok doğru söylüyorsun. Bu hobi artık zengin işi oldu. Alın kolonya kullanın diyorlar. Yada Zara dan takılacağız artık.
              Aramızda çevirme işi de mantıklı aslında.

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Gelirlerimiz yerinde sayiyor ama sozde "luks" tuketime zam ustune zam. Hayatimizin parcasi olan seyleri ise (vergi, giyim, gida, ulaşım vs) konusmaya zaten gerek yok

Zaten "politik split" olarak guncelleyecegim ismini sayfanin..

ocak söndüren bir split olmuş,eminim forumdaşların çoğuda benim gibi iç geçire geçire kokulara bakıp ,saniyenin 1/1000 hızla akla gelen kredi kartı+elden borçları ve faturaları düşünüp ,bok yeme otur oturduğun yerde diye içinden geçiriyor.....

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                o yüzden fiyatlara bir kez daha lanet ettim :I

Ayothaya, Mogao, Heroes ve Ashes için 5 ml yazalım bana. Contessa'dan da yer açılırsa 3 ya da 5 ml denemek isterim.

Yorum

# Arkadaşlar son ekleme çıkarmaları yapacağım. Daha önce denemediğimiz Margiela markası ve Mancera'nın yeni parfümlerinden Black Gold'u ekliyorum. Orto Parisi'ler Nasomatto ayarında parfümler bu arada. Performansları neredeyse aynı. Bence Terroni ile birlikte en güzel iki parfümü listede. Takdir yüce forumun tabi ki Saygılar. #

Yorum

10 ml Mancera BG eklerseniz sevinirim hocam.

Yorum

mancera ve margiela 10 ml azizim...

Yorum

Maison Martin Margiela Jazz Club 100ml (5₺) - 10 ml alayım ben de hocam.

Yorum

ben de jazz club ve black gold !dan 5 ml alayım. keşke lipstick on da olsaydı. ne yazık ki kadın parfümleri splite çok nadir açılıyor.

Yorum

Mustafa hocam Orto Parisi Viride 3 ml ek yapalım bana. Çok teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                          X