Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mayis 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• cd eau sauvage extreme

Yorum

• Les Liquides Imaginaires - Fortis

Yorum

• Sabah Bleu de Chanel Edp.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
          Gün boyunca Cocaİİne
          iyice müptela oldunuz bakıyorum sonunuz amatem olmasın
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod

iyice müptela oldunuz bakıyorum sonunuz amatem olmasın
            Olmaz hocam merak etmeyin. :-)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              eyvallah

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Başka parfüm kulandırtmıyor bu mered nasıl bir şeyse :-))

• Herod
              Herod Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              amatemin numarasını paylaşıyorum çok geçmiş olsun güzel koku gerçekten ama arada alınırsa daha iyi olur bence ben sosyal kullanıcıyım

• Ajmal Amber Wood

Yorum

• Kilian incense oud.

Yorum

• Nishane Sultan Vetiver
                estefanyen

Yorum

• Tekrak kışa döndük. Ambre Russe. Şişeli alacam bu parfümü kesin.

Yorum

• MoV Arabesque

Yorum

• 🌸 Diptyque Do Son EDP ve EDT 🌸
                      Do Son EDT ne kadar yeşil, ferah, hafif bir sümbülteber ise, Do Son EDP de tam tersi ağır, güçlü, zenginleştirilmiş, kremsi bir sümbülteber.. Beyazla siyah kadar farklı. İkisini de sevsem de tercihim kullanılabilirliği açısından EDT’den yana..
                      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Imaginary Authors Memoirs of a Trespasser... Açılış, hafif ekşimtırak bir hayvansallık da barındıran vanilya, kristalize olmuş tatlı reçineler ve lezzetli meyvelerle gerçekleşiyor. Orta notalarda, çok kaliteli kuru vanilyanın yer yer alkollü içki benzeri alt tonları, yer yer de vanilyalı kek kıvamındaki gourmand karakteri öne çıkıyor. Enfes vanilyaya, dumansı bir tütsü ve yapaylık barındırmayan odunsuluk da ekleniyor. Kütüklerden yapılmış karlar altındaki bir dağ evinde, mutfaktan gelen vanilyalı kek kokusu eşliğinde bir yandan şömine başında yanan odunları seyredip içkisini yudumlayan bir yandan da elindeki eski kitabı okuyan biri canlanıyor gözümde. Sonlarda kremsi, mumsu ve hafif dumanlı vanilya yalnız kalıyor. Olağanüstü ve bilinmedik bir kompozisyon değilse de değişik çehreleriyle vanilyanın en iyi kullanıldığı parfümlerden biri. Bazen eski kitaplar gibi, bazen yanan ağaçlar gibi bazen de meşe fıçılar gibi kokan odunsuluğun, sıcak, keskin, tatlı reçinelerin ve dumanın da katkısıyla şahane ve konforlu bir kış parfümü. Tatlılık hep var ama şekerli ve boğucu bir tatlılıktan ziyade reçinemsi bir tatlılık söz konusu. Performans gayet iyi seviyede.
                        Son Düzenleme Medea; 23-03-18, 17:32. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Xerjoff Nio

Yorum

• Bond amber ile bir haftanın da sonuna geldik...
                            herkese iyi haftasonları...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
                              Imaginary Authors Memoirs of a Trespasser... Açılış, hafif ekşimtırak bir hayvansallık da barındıran vanilya, kristalize olmuş tatlı reçineler ve lezzetli meyvelerle gerçekleşiyor. Orta notalarda, çok kaliteli kuru vanilyanın yer yer alkollü içki benzeri alt tonları, yer yer de vanilyalı kek kıvamındaki gourmand karakteri öne çıkıyor. Enfes vanilyaya, dumansı bir tütsü ve yapaylık barındırmayan odunsuluk da ekleniyor. Kütüklerden yapılmış karlar altındaki bir dağ evinde, mutfaktan gelen vanilyalı kek kokusu eşliğinde bir yandan şömine başında yanan odunları seyredip içkisini yudumlayan bir yandan da elindeki eski kitabı okuyan biri canlanıyor gözümde. Sonlarda kremsi, mumsu ve hafif dumanlı vanilya yalnız kalıyor. Olağanüstü ve bilinmedik bir kompozisyon değilse de değişik çehreleriyle vanilyanın en iyi kullanıldığı parfümlerden biri. Bazen eski kitaplar gibi, bazen yanan ağaçlar gibi bazen de meşe fıçılar gibi kokan odunsuluğun, sıcak, keskin, tatlı reçinelerin ve dumanın da katkısıyla şahane ve konforlu bir kış parfümü. Tatlılık hep var ama şekerli ve boğucu bir tatlılıktan ziyade reçinemsi bir tatlılık söz konusu. Performans gayet iyi seviyede.
                              Merak uyandırdı bende seviyorum bu tarz kokuları,Fragrantica ya baktım replica fireplace e benziyormuş, bi uğramalıyım sephora ya...
                              teşekkürler güzel anlatım için...

Yorum

İşleniyor...
                              X